Life

Ce a atras-o pe Andreea Bălan la Victor Cornea, de fapt: ”S-a integrat foarte bine”

Andreea Bălan și Victor Cornea sunt împreună de ceva timp. Ce a atras-o însă pe artistă la celebrul sportiv? Aceasta a vorbit deschis.
16.12.2023 | 16:57
Ce a atraso pe Andreea Balan la Victor Cornea de fapt Sa integrat foarte bine
Ce a atras-o pe Andreea Bălan la Victor Cornea, de fapt. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Pe plan amoros însă, lucrurile nu i-au mers chiar atât de bine. Vedeta a divorțat de George Burcea, iar mai apoi a bifat o relație eșuată cu Tiberiu Argint.

Ce a atras-o pe Andreea Bălan la Victor Cornea

De câteva luni însă, Andreea Bălan iubește din nou. Vedeta formează un cuplu cu Victor Cornea, celebrul tenismen. Deși există o diferență de vârstă semnificativă între cei doi, artista fiind mai mare decât iubitul ei, asta nu a contat deloc.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, Andreea Bălan are două fetițe, în timp ce Victor Coreea este la rândul lui tătic. Iar asta se pare că a contat în relația celor doi. Artista a vorbit deschis despre ce a atras-o la sportiv.

Încă dinainte să fie într-o relație, ea și-a dorit o persoană care să îi accepte fetițele. Iar Victor Cornea a venit la momentul potrivit. Acesta s-a integrat foarte bine și de asemenea, oferă iubire necondiționată celor două micuțe.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan spune că iubitul ei este un om blând și de asemenea empatic. Iar faptul că are și un băiețel l-a făcut să fie mai răbdător în viața de zi cu zi, dar și cu cei mici.

”Eu tot timpul spuneam, înainte să fiu cu Victor, că cine va fi cu mine, va primi iubire de trei ori, de la mine și de la fetițele mele. Fetițele mele, inconștient, au încredere în alegerile mele și dacă eu aleg să fiu cu un bărbat și să-l iubesc, evident că și ele îl vor iubi.

ADVERTISEMENT

Victor s-a integrat foarte bine, pentru că și el are foarte multă iubire de oferit, trezit spiritual, empatic, foarte blând, foarte bun și, având un băiețel, știe exact cum să se poarte, cu răbdare, cu empatie”, a povestit artista, pentru Antena Stars.

Cum se înțeleg fiicele artistei cu Victor Cornea

Cum se înțeleg fiicele sale cu Victor Cornea? Andreea Bălan este extrem de încântată. Cele mici aveau nevoie de o figură masculină, având în vedere că pe tatăl lor, George Burcea, îl văd destul de rar, acesta fiind plecat în America.

ADVERTISEMENT

Iar Victor Cornea este fix ”golul care trebuie umplut”, spune Andreea Bălan. Artista a mai dezvăluit că împreună, sunt o familie cât se poate de ”jucăușă” și că fac tot felul de năzbâtii împreună.

„Ella și Clara aveau nevoie de o figură masculină, mai ales că tatăl lor este plecat în America, îl văd destul de rar, și atunci Victor vine exact pe locul gol care trebuie umplut cu această figură paternă. Suntem o familie jucăușă și numai năzbâtii facem”, a mai spus Andreea Bălan la Antena Stars.

ADVERTISEMENT