Life

Ce a descoperit o familie ascuns în peretele unei camere din casă. Nu le-a venit să creadă, șocul a fost mare

Ce a putut să descopere o familie ascuns în pereții casei sale. Nu s-ar fi așteptat niciodată la acest lucru și a fost nevoie să cheme o echipă de intervenție!
12.02.2023 | 10:37
Ce a descoperit o familie ascuns in peretele unei camere din casa Nu lea venit sa creada socul a fost mare
Ce a descoperit o familie ascuns în peretele unei camere din casă Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Ce a putut descoperi o familie în peretele unor camere din casa lor. Aceștia au văzut un șoc când au văzut ce se întâmpla, de fapt, în spatele pereților.

Ce a descoperit o familie ascuns în peretele unei camere din casă

O echipă specializată a fost chemată la fața locului, iar unul dintre cei care au intervenit acolo a postat totul pe internet și a arătat ce au putut găsi în casa la care au fost chemați.

ADVERTISEMENT

O ciocănitoare a strâns nu mai puțin de opt saci de ghinde care au fost depozitate în pereții casei. Bărbatul care făcea parte din echipa de intervenție spunea că nu a mai întâlnit niciodată o asemenea situație.

Mai mult, el chiar a numit pasărea „o nebună” pentru că a depozitat toate acele lucruriși chiar a mărturisit că toată casa a fost distrusă de această pasăre, care a făcut găuri peste tot pentru a-și depozita mâncarea.

ADVERTISEMENT

De altfel, pasărea a continuat să depoziteze ghindele în casă chiar și cu echipa de intervenție aflată la fața locului pentru a scoate toată mâncarea din pereții casei distruse de aceasta. Ghindele chiar au fost depozitate peste tot în pereți, dar și pe ornamente, iar exteriorul casei a fost complet distrus.

„Am dat peste asta la o intervenție de muncă. Pasărea era un pic cam zgârcită. A umplut vreo 8 saci de gunoi cu ghinde, cântărind aproximativ 700 de livre. E ireal, nu am mai întâlnit așa ceva. Ai crede că pasărea asta a depozitat mâncare peste tot. Găuri clare de ciocănitoare peste tot în casă.

ADVERTISEMENT

Ghinde depozitate peste tot pe pereți și pe ornamente. Exteriorul casei a fost complet distrus cu toate găurile de peste tot. Pasărea asta era nebună, chiar am văzut-o când eram acolo, punând mai multe în găurile pe care le-a creat”, a povestit bărbatul de la firma de controlul dăunătorilor.

Ghinde
Ce a descoperit o familie ascuns în peretele unei camere din casă Foto colaj Fanatik / Facebook

Un alt caz șocant: șobolani morți în pereți

Un alt bărbat a povestit o experiență chiar mai șocantă decât aceasta. El a intervenit la ceea ce credea că este un stup de albine în perete, dar s-a dovedit a fi cu totul altceva.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a povestit că acum cinci ani a trebuit să intervină la o locuință și au tăiat un perete unde au descoperit ceva ce nu credeau vreodată. Acolo erau circa cinci saci plini de viermi, muște și coconi, dar aceasta nu a fost descoperirea cea mai șocantă.

Bărbatul a povestit că administratorul apartamentelor otrăvea șobolanii și aceștia au murit toți între pereți, fiind sufocați. În total, echipa de specialitate sosită la fața locului a găsit 80 de șobolani morți în pereți.

„Aproximativ cu cinci ani în urmă am tăiat într-un perete. Omule, am fost surprins… a fost de aproximativ cinci saci de gunoi plin de viermi, muște și coconi.

Omul ce întreținea aceste apartamente otrăvea toți șobolanii. Aceștia mor de obicei la sursa lor de apă, care era o scurgere între pereți. Era o nebunie, se pare că erau 80 de șobolani morți în pereți “sufocați de viermi”.

Partea ciudată este că nu mirosea deloc, iar doamna a raportat că se auzea un bâzâit în pereți… crezând că e vorba de un stup de albine, dar erau mii de muște care bâzâiau în pereți”, a povestit bărbatul pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Tags: