News

Ce a descoperit o femeie în pereții casei pe care tocmai o cumpărase: ”Erau calzi. Sunt speriată de moarte”

Ce a descoperit o femeie în pereții casei pe care o cumpărase. Aceasta spune că este speriată de moarte după această întâmplare.
07.05.2023 | 15:11
Ce a descoperit o femeie in peretii casei pe care tocmai o cumparase Erau calzi Sunt speriata de moarte
Ce a descoperit o femeie în pereții casei pe care tocmai o cumpărase. Sursa foto: mirror.co.uk / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce a descoperit o femeie în pereții casei pe care o cumpărase de doar câteva săptămâni. Șocul a fost unul uriaș, astfel că proprietara imobilului încă este marcată de ceea ce a trăit.

Ce a descoperit o femeie în pereții casei pe care tocmai o cumpărase

Cazul despre care vorbim s-a petrecut în Centennial, o localitate situată în comitatul Arapahoe, Colorado (Statele Unite ale Americii), cu o populație de peste 100.000 de locuitori.

ADVERTISEMENT

Aici, în debutul lunii aprilie, Amber Hall, o femeie în vârstă de 42 de ani, și-a cumpărat o casă cu patru dormitoare și două băi. După câteva zile de așteptare, s-a mutat aici cu familia ei.

Amber visa de mai multă vreme să aibă o casă mai mare pentru cei doi copii și cei doi câini ai familiei. Astfel, ea economisise bani de-a lungul întregii vieți pentru a-și cumpăra prima casă. În aprilie, ea a fost entuziasmată atunci când a ajuns în noul imobil. Nu avea să bănuiască niciun moment ce creaturi îi bântuie noul cămin.

ADVERTISEMENT

O perioadă totul a decurs bine. Copiii ei se bucurau de noua locuință, una cu o curte foarte mare unde aveau loc de joacă. Într-o zi, unul dintre câinii ei a descoperit un vizitator terifiant în casă.

Totul s-a întâmplat în urmă cu 10 zile. Femeia a povestit pentru presa locală că unul dintre câinii ei a fost cel care a făcut prima descoperire: ”Încercam să despachetez, iar câinele meu s-a ghemuit și a început să meargă foarte încet. M-am apropiat să văd la ce se uita, crezând că este un păianjen sau ceva de genul acesta. Erau două găuri mici și am văzut șerpi care se strecurau în perete”, spune aceasta, notează Mirror.

ADVERTISEMENT

Pereții locuinței femeii, ”îmbibați” cu reptile

Ulterior, Amber a pus mâna pe pereții locuinței constatând că sunt suspect de calzi. Apoi, spre groaza ei, a fost făcută o altă descoperire înfiorătoare. Ea a găsit zece șerpi giganți în zonă. Ea nu are habar ce tipuri sunt aceste reptile.

După toate cercetările, toată lumea spune că sunt o formă de șarpe jartieră. Specialiștii spun că nu au văzut vreodată șarpele de jartieră atât de mare”, a mai afirmat femeia din SUA.

ADVERTISEMENT

Femeii îi este frică să-și despacheteze lucrurile. Ea se teme că ar putea găsi și mai mulți șerpi. ”Nu pot despacheta nimic din lucrurile mele pentru că mi-e teamă că sunt șerpi în cutii sau sub cutii. Este ca și cum te-ai băga în pat și, dacă cearșaful îți atinge piciorul sau ceva de genul ăsta, imediat smulgi pătura sau sari din pat ca să te asiguri că nu este nimic acolo.

Am 42 de ani și este prima mea casă. Am muncit toată viața pentru ea și nu mă pot bucura de ea. Sunt speriată de moarte”, a mai spus femeia, șocată de cele petrecute în noua ei casă.

ADVERTISEMENT
Tags: