Life

Ce a discutat Codin Maticiuc cu Marcel Ciolacu: ”Am înțeles, nu e în regulă”

Ce a vorbit Codin Maticiuc cu Marcel Ciolacu. Producătorul de la Miami Bici a dezvăluit cum a început prietenia dintre ei.
09.10.2023 | 19:41
Ce a discutat Codin Maticiuc cu Marcel Ciolacu Am inteles nu e in regula
Ce a vorbit Codin Maticiuc cu Marcel Ciolacu. Producătorul de la Miami Bici a dezvăluit cum a început prietenia dintre ei. Sursa foto: protv.ro / wikipedia.org. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce a discutat vedeta cu premierul României. „Am înțeles, nu e în regulă”, este replica primită de afacerist în urmă cu mai bine de un an când a tras un semnal de alarmă asupra recuperării TVA-ului de către fundațiile românești.

Ce a vorbit Codin Maticiuc cu Marcel Ciolacu. Producătorul de la Miami Bici a dezvăluit cum a început prietenia dintre ei

Codin Maticiuc a spus ce a vorbit cu Marcel Ciolacu. Producătorul de la Miami Bici a dezvăluit cum a început prietenia dintre ei de la momentul în care vedeta și-a dorit ca fundațiile care construiesc, renovează sau utilează spitalele de stat să primească înapoi TVA-ul.

ADVERTISEMENT

Afaceristul a povestit că tema de proiectare, renovare sau construcție este primită de fiecare dată de la conducerea unităților medicale. După ce conducerea recepționează lucrarea aceasta intră în proprietatea statului român.

Cu toate că făcea toate aceste lucruri producătorul român nu putea să recupereze TVA-ul, aspect de care s-a plâns de fiecare dată când a avut ocazia. Ultima oară a discutat despre asta când a primit un premiu de la revista Capital.

ADVERTISEMENT

„În loc să mulțumesc divinității și familiei eu, hop, cu problema. A doua zi m-a sunat Dan Andronic și mi-a spus că Marcel Ciolacu îi cere numărul meu. La distanță de cinci minute m-a sunat șeful PSD.

Mi-a spus că m-a auzit vorbind și că i se pare și lui ceva în neregulă: «Adică voi construiți și reparați spitale, veniți în ajutorul statului cu fonduri private într-un domeniu în care noi suntem atât de deficitari și statul vă taxează?».

ADVERTISEMENT

Cam, așa ceva, domnule Ciolacu. Am înțeles, nu e în regulă, o să te sune Fredy. M-am bucurat, deși nu știam cine este acest Fredy. Două zile mai târziu mă întâlneam cu Fredy, adică Alfred Simonis, deputat de Timiș.

Cu o figură extrem de serioasă, îmbrăcat la costum, eu boschetar cum mă știți. În cincisprezece minute înțelesese problema și îi dădea dreptate șefului său. Da, mi-e clar. O să scriu o propunere de lege și n-are cum să nu treacă.

ADVERTISEMENT

Putem să dăm și o ordonanță de urgență că ne pricepem la d’astea. A râs. Am râs și eu. Recunosc că sunt un fan al autoironiei și băiatului din fața mea nu îi lipsea această calitate”, a spus Codin Maticiuc, conform dcnews.ro.

Codin Maticiuc, mândru de reușita sa

Codin Maticiuc se poate declara mândru de reușita sa pentru că la numai câteva săptămâni de la această discuție lucrurile au început să meargă în direcția cea bună. Propunerea legislativă a fost depusă în Parlament.

În martie 2023 a trecut mai departe producătorul rugându-i pe oameni să vorbească despre acest aspect în cercul lor de prieteni. Afaceristul a mai subliniat că taxele recuperate se vor reinvesti, cu siguranță, tot pentru stat.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Japonia mănâncă mici și sarmale. Românul care le prepară: „Clienții ling farfuria“ VIDEO
Japonia mănâncă mici și sarmale. Românul care le prepară: „Clienții ling farfuria“ VIDEO
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Pasiune, furie, crimă: ucisă la 21 de ani de iubit, într-un apartament închiriat...
Pasiune, furie, crimă: ucisă la 21 de ani de iubit, într-un apartament închiriat din Sibiu. Mărturia vecinului care le-a bătut la uşă cu câteva ore înainte
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PENSIE sau INDEMNIZAȚII LUNARE? Confuzie majoră privind BANII PENSIONARILOR
PENSIE sau INDEMNIZAȚII LUNARE? Confuzie majoră privind BANII PENSIONARILOR
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt,...
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Nou proiect controversat. Fără pizza pe lângă școli
Nou proiect controversat. Fără pizza pe lângă școli
Gata, e oficial! Începe MasterChef. Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu o să revină, în...
Gata, e oficial! Începe MasterChef. Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu o să revină, în sfârșit, pe sticlă
Filmul crimei. Tânărul din Sibiu care și-a omorât iubita le-a spus anchetatorilor că...
Filmul crimei. Tânărul din Sibiu care și-a omorât iubita le-a spus anchetatorilor că era drogat şi gelos
Iubirea demult uitată a Corinei Chiriac. A iubit un cântăreț celebru, dar a...
Iubirea demult uitată a Corinei Chiriac. A iubit un cântăreț celebru, dar a părăsit-o în tinerețe: „Eu aveam 19 ani, ea puțin mai mult”