Life

Codin Maticiuc a dat lovitura în Parlament: ”Legea FACEM este trimisă spre promulgare”

Codin Maticiuc a reușit un lucru major în Parlament. Proiectul său de lege va fi reglementat. Despre ce este vorba în lege.
14.03.2023 | 19:00
Codin Maticiuc a dat lovitura in Parlament Legea FACEM este trimisa spre promulgare
Codin Maticiuc a reușit un lucru major în Parlament. Proiectul său de lege va fi reglementat curând. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumitul producător de film în vârstă de 42 de ani a dat lovitura în Parlament. Legea FACEM care permite fundațiilor care renovează spitale de stat din România să recupereze TVA-ul este trimisă spre promulgare.

Codin Maticiuc a reușit un lucru major în Parlament. Proiectul său de lege va fi reglementat curând

Codin Maticiuc a reușit un lucru major în Parlament în urmă cu puțin timp. Omul de afaceri a anunțat în social media că proiectul său de lege va fi reglementat curând, ceea ce înseamnă că este foarte aproape de adoptare.

ADVERTISEMENT

Legea le va permite asociațiilor și fundațiilor implicate în construirea sau renovarea spitalelor să beneficieze de rambursarea TVA-ului pentru materiale de construcție, aparate sau echipamentele medicale achiziționate.

„A trecut legea! Astăzi în plenul Parlamentului, la camera deputaților fundațiile care construiesc, renovează sau utilează spitale de stat și-au câștigat dreptul să recupereze TVA-ul!

ADVERTISEMENT

Cum?! Da, cum ați auzit. Până acum plăteam taxe statului pentru privilegiul de a ajuta statul. Am crezut cu tărie ca pot schimba asta și am luptat așa cum voi lupta să schimb tot sistemul sanitar din România.

Majoritatea ONG-urilor mi-au zis ca e imposibil și să renunț. Astăzi legea FACEM este trimisă spre promulgare la președintele țării!”, a transmis Codin Maticiuc pe Instagram, unde a vorbit și despre responsabilii pentru acest succes.

ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc, aprecieri pentru Dan Andronic și Marcel Ciolacu

Codin Maticiuc a mai subliniat că are numai aprecieri pentru Dan Andronic care i-a oferit un premiu prin prisma revistei Capital, o scenă și un microfon. În plus, afaceristul îi este recunoscător lui Marcel Ciolacu care a făcut rost de numărul lui foarte repede.

Politicianul i-a promis că lucrurile nu vor rămâne nerezolvate, în timp ce Alfred Simonis, care a preluat de la domnul Ciolacu tema, a înțeles care este problema și acum încearcă să găsească soluții pentru remediere.

ADVERTISEMENT

De asemenea, producătorul a mai adăugat că un alt responsabil pentru legea care urmează să fie promulgată de șeful statului este Bogdan Huțucă, președintele comisiei de buget și finanțe, care a lămurit fiecare punct din lege.

Nu în ultimul rând Codin Maticiuc a ținut să-i mulțumească partenerei sale de viață, Ana Pandeli, care acceptă că ceea ce realizează este, din păcate, în detrimentul timpului petrecut cu familia sa și cu cele două fete.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care "îi spuneau ce să-i facă". Fusese internat la psihiatrie, dar în zadar
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă /...
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă / FOTO
ANUNȚ privind RECALCULAREA PENSIILOR! Se ANUNȚĂ SUMELE EXACTE
ANUNȚ privind RECALCULAREA PENSIILOR! Se ANUNȚĂ SUMELE EXACTE
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt,...
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Rovinieta 2024. Cât costă taxa de drum, în funcție de vehiculul pe care...
Rovinieta 2024. Cât costă taxa de drum, în funcție de vehiculul pe care îl conduci
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic,...
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă că în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și...
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și ar vrea ca Ucraina „să câștige în așa fel încât Rusia să nu piardă”
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu,...
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu, dar sănătos, pe care îl mânca mereu monarhul Marii Britanii