Life

Ce a făcut actorul Dragoș Moștenescu după ce s-a spus că a murit. “Nu vreau să bag foarte mult în seamă”

Dragoș Moștenescu a reacționat după ce s-a spus că ar fi murit. Actorul a postat un filmuleț pe rețelele de socializare pentru a demonstra că știrea a fost falsă.
24.02.2022 | 11:29
Ce a facut actorul Dragos Mostenescu dupa ce sa spus ca a murit Nu vreau sa bag foarte mult in seama
Ce a făcut actorul Dragoș Moștenescu după ce s-a spus că a murit. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile, în mediul online au apărut câteva imagini prin care se anunța că Dragoș Moștenescu ar fi murit.

Mulți au dat crezare zvonurilor false. Actorul a povestit că a fost sunat de rude, dar și de foarte mulți prieteni care încercau să afle ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

În replică, actorul s-a filmat și a postat și el videoclipul pe o rețea de socializare.

Ce a făcut actorul Dragoș Moștenescu după ce s-a spus că a murit. “Nu vreau să bag foarte mult în seamă”

Un filmuleț s-a răspândit rapid în mediul online în urmă cu câteva zile. În imagini apărea actorul Dragoș Moștenescu, iar textul care le însoțea era: “Dumnezeu să-l odihnească”.

Imediat, rudele și prietenii au încercat să-l contacteze, mai ales că acesta locuiește în acest moment la Londra. Actorul a decis să reacționeze și s-a filmat în timp ce privea videoclipul cu pricina. Apoi l-a postat pe TikTok pentru a-i liniști pe toți cei care îl cunosc, dar și pe fani.

ADVERTISEMENT

“Am luat-o ca atare, am făcut un mic TikTok de răspuns în care eu sunt viu și mă uit la videoclip. Nu vreau să bag foarte mult în seamă. A făcut înconjurul țării, a ajuns virală, dar nu mă cobor.” , a spus actorul în cadrul emisiunii Star News de la Antena Stars. 

Actorul a explicat că cel care a lansat zvonul fals a dorit să devină cunoscut. Postarea a devenit rapid virală și a adunat peste 50 de mii de aprecieri.

ADVERTISEMENT

“E dorința de like-uri, ca dovadă că omul a făcut nu știu câte vizionări. Ăștia sunt oamenii, ei încearcă pe toate căile și cu toate mijloacele să atraga atenția. Știți cum e, e moda, facem orice, ieșim în pielea goală, vorbim de alții că au murit”, a mai spus actorul.

Vlăduța Lupău a trecut trecut printr-o experiență asemănătoare

Cunoscuta artistă a trecut și ea prin aceeași experiență, după ce s-a anunțat că ar fi murit. Vlăduța Lupău s-a enervat cumplit și a postat un mesaj pe contul său de socializare.

ADVERTISEMENT

“Știam că pe TikTok lumea a atins nivelul maxim de prostie și răutate, și acolo orice prost cu orice prostie face vizualizări și adună inimioare. Cu siguranță cine a postat așa ceva a căutat faimă pe TikTok și din păcate am impresia că e un vreun copil.

Și asta e grav. Și tot din păcate, generația se duce în această direcție, care se educă de pe TikTok, pentru că acolo petrece ore în șir. Acolo devine un om vedetă. Îmi e scârbă”, a fost mesajul artistei.

ADVERTISEMENT