Life

Vlăduța Lupău, prima reacție după ce s-a spus că a murit: ”A atins nivelul maxim de prostie”

Vlăduța Lupău și-a spus punctul de vedere după ce a ajuns să fie ținta unui glume deplasate pe rețelele de socializare. Vedeta a făcut o declarație tăioasă.
25.01.2022 | 14:40
Vladuta Lupau prima reactie dupa ce sa spus ca a murit A atins nivelul maxim de prostie
Vlăduța Lupău, ținta unei glume deplasate. Ce reacție a avut cântăreața de muzică populară. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară a avut o primă reacție după ce s-a spus că a murit. Este vorba de o postare de pe Tik Tok, care a ajuns și la urechile frumoasei soliste.

Cântăreața a fost extrem de furioasă când a aflat cele petrecute și a venit cu o declarație acidă. Soția lui Adrian Rus crede că s-a depășit orice fel de limită.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil este vorba de un copil având în vedere gluma deplasată. Chiar și așa Vlăduța Lupău a fost supărată și nu poate înțelege de ce unii oameni au atât de multă răutate.

Vlăduța Lupău, ținta unei glume deplasate. Ce reacție a avut cântăreața de muzică populară

Solista este convinsă că este o persoană care a căutat să se facă simțită în social media, să iasă în față, doar că lucrurile au mers puțin prea departe.

ADVERTISEMENT

Acesta este și motivul pentru care Vlăduța Lupău este deranjată. Farsa care o dă drept moartă a făcut-o să realizeze că generațiile de acum nu sunt deloc pe drumul cel bun.

Educația este elementul de care s-a legat cel mai mult cântăreața de muzică populară, care și-a spus off-ul pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

„Știam că pe TikTok lumea a atins nivelul maxim de prostie și răutate, și acolo orice prost cu orice prostie face vizualizări și adună inimioare.

Cu siguranță cine a postat așa ceva a căutat faimă pe TikTok și din păcate am impresia că e un vreun copil.

ADVERTISEMENT

Și asta e grav. Și tot din păcate, generația se duce în această direcție, care se educă de pe TikTok, pentru că acolo petrece ore în șir”, a scris Vlăduța Lupău în mediul online.

Vlăduța Lupău, despre farsa de pe Tik Tok: ”Îmi e scârbă”

„Acolo devine un om «vedetă», acolo o piesă devine «bună,» acolo hate-ul e la el acasă. Jocurile și vizualizările nu-s despre sănătate, ci despre faptul că cineva a murit. Îmi e scârbă ”, a completat Vlăduța Lupău.

Frumoasa artistă a precizat că nu a putut să se «desfășoare» cum trebuie pentru că era în zbor când a aflat zvonurile care circulă.

ADVERTISEMENT