Life

Ce a făcut Andra Gogan cu primii bani pe care i-a câștigat din Youtube. Toată familia s-a bucurat de ei!

Andra Gogan a dezvăluit ce a făcut cu primii bani pe care i-a câștigat din Youtube. Toată familia s-a bucurat de succesul ei, căci fără sprijinul celor dragi nu ar fi reușit să ajungă unde e acum.
13.07.2022 | 17:28
Ce a facut Andra Gogan cu primii bani pe care ia castigat din Youtube Toata familia sa bucurat de ei
Andra Gogan, vedetă pe social media. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andra Gogan se bucură de un succes răsunător în mediul online, de unde face o grămadă de bani. Scenaristă, cântăreață și influenceriță în toată regula, tânăra vedetă recunoaște că a ajuns să trăiască mai mult decât bine din pasiunea ei.

Ce a făcut Andra Gogan cu primii bani câștigați din Youtube

Expunerea în fața tuturor nu a fost ușoară. A devenit cunoscută datorită colaborărilor cu Selly, creierul din spatele trupei 5Gang, însă apoi s-a desprins de acest grup și a devenit artistă de sine stătătoare.

ADVERTISEMENT

Andra a declarat că niciodată nu a râvnit după bunuri materiale, că nu a fost genul de persoană care să își dorească mașini, haine scumpe sau bijuterii. Așa că, din primii bani pe care i-a făcut din Youtube, a călătorit.

Vedeta a spus că și-a luat familia cu ea în turul Americii, deoarece asta îi place să facă mai mult ca orice altceva.

ADVERTISEMENT

Celebra vloggeriță a mai zis că notorietatea de care se bucură i-a adus și câteva dezamăgiri. Multe persoane s-au apropiat de ea doar pentru că are faimă, lucru care a afectat-o mai ales la început.

„Se întâmplă să vină oameni care vor să profite de celebritatea mea. Încerc să nu mă atașez așa de mult ca să nu sufăr. Eu mă atașez destul de tare de oameni”, a mărturisit Andra Gogan la Prima TV.

ADVERTISEMENT

Are mare concert pe 17 septembrie, la Arenele Romane

Andra are planuri destul de îndrăznețe pentru viitor. Peste două luni a pregătit primul mare concert din cariera ei, care va avea loc la Arenele Romane.

Gogan a mai spus că nu ar fi exclus ca pe viitor să se stabilească într-o altă țară, însă chiar dacă ar fi așa, va continua să vină în România.

ADVERTISEMENT

„Mă văd făcând concerte, spectacole pentru copii. Am un concert super-tare pe 17 septembrie la Arenele Romane. E primul meu concert foarte mare. Îi invit pe toți copiii și adolescenții.

Mă văd călătorind foarte mult. Mă văd stând în altă țară, dar călătorind în România pentru diverse proiecte”, a adăugat Andra Gogan.

 

 

ADVERTISEMENT