Life

Cătălin Scărlătescu, de urgență la spital! Doina Teodoru spune ce a pățit chef-ul

Cătălin Scărlătescu a ajuns pe patul de spital. Fostul jurat de la Chefi la cuțite este bandajat la ochi. Cum se simte bucătarul?
18.01.2024 | 16:57
Catalin Scarlatescu de urgenta la spital Doina Teodoru spune ce a patit cheful
Cătălin Scărlătescu, la spital, cu ochiul bandajat. Doina Teodoru, dezvăluiri despre starea bucătarului. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu a ajuns pe mâna medicilor după o întâmplare nefericită! FANATIK are primele informații despre pățania fostului jurat de la Chefi la cuțite.â

Cătălin Scărlătescu, cu ochiul bandajat, pe patul de spital: „Se mai întâmplă și belele”

Scărlătescu a făcut o postare pe Instagram, în care apare bandajat la ochi, pe patul de spital. La poza pe care a urcat-o pe Instagram, maestrul culinar a scris că a avut oaspeți, etichetându-i pe prietenii săi, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. „Am avut oaspeți. Să vedeți cum arată ei”, este mesajul cu care Cătălin Scărlătescu i-a alarmat pe fani.

ADVERTISEMENT

FANATIK l-a contactat pe Scărlătescu pentru a afla ce a pățit, însă bucătarul nu a putut vorbi, telefonul să fiu în grija unui apropiat. „Din păcate, nu pot să vă dau niciun detaliu. O să fie ok. E viu. Este viu! Se mai întâmplă și belele, na!”, ne-a spus unul din apropiații lui Cătălin Scărlătescu.

FANATIK a mers mai departe pentru a afla misterul din spatele ochiului pansat. Evident, au fost sunați și prietenii invocați de Scărlătescu, dar și iubita chef-ului, Doina Teodoru.

ADVERTISEMENT

Doina Teodoru: „Nu e nimic grav”

Sorin Bontea nu a putut fi contactat, iar Florin Dumitrescu a preferat să contribuie la misterul momentului: „Nu știu ce să vă răspund. Nici eu nu am dat de el. Nu am nicio informație de la el. E treaba lui (n. red.: că i-a dat tag la postarea cu ochiul bandajat). Nu știu ce să vă zic. Sunați-l pe el!”.

Doina Teodoru a fost ceva mai aplicată și ne-a zis că nu avem de ce să ne facem griji. „Eu sunt la filmare acum. E ok, e în regulă. Nu e nimic grav”, a declarat iubita lui Cătălin Scărlătescu, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Fostul jurat de la Chefi la cuțite va lămuri cu siguranță în orele sau zilele următoare ce i s-a întâmplat. Fanii au bănuiala că e vorba despre o accidentare în bucătărie, în timp ce unii susțin că ar fi avut un conflict cu niște persoane.

Doina și Scărlătescu, relație completă

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu par să fie mai apropiați ca niciodată. Despărțiți imediat după America Express, cei doi și-au dat seama că se potrivesc, iar în această iarnă au mers într-o vacanță, împreună, în Asia. Iar acolo, pare-se, cei doi s-au logodit.

ADVERTISEMENT

”La America Express am descoperit în Cătălin un partener de încredere, pe care mă pot baza, un om determinat. O persoană care este într-o constantă evoluție și care duce o luptă cu el pe multe planuri. M-a înduioșat. I-am văzut și părțile strălucitoare, dar și umbrele”, spunea Doina Teodoru despre Cătălin Scărlătescu.

 

ADVERTISEMENT