Life

Ce a făcut Dana Roba în ziua în care fetița ei a împlinit 7 ani. Beniamin nu a avut cum să lipsească

Dana Roba a dezvăluit ce a făcut în ziua în care fiica ei a împlinit 7 ani. Beniamim a fost și el prezent alături de vedetă.
17.02.2024 | 10:58
Ce a facut Dana Roba in ziua in care fetita ei a implinit 7 ani Beniamin nu a avut cum sa lipseasca
Fiica cea mare a Danei Roba a împlinit 7 ani. Ce a făcut vedeta. Baniamin i-a fost alături. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Roba le-a arătat urmăritorilor ce a făcut în ziua în care fiica ei cea mare a împlinit vârsta de 7 ani. Make-up artista a avut grijă să-i ofere micuței  zi de naștere de neuitat. Beniamin a fost și el prezent.

Ce a făcut Dana Roba în ziua în care fiica ei a împlinit 7 ani. Beniamin i-a fost alături

Cu mai bine de jumătate de an în urmă, în iunie 2023, Dana Roba a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovită cu ciocanul de soțul ei. Make-up artista și-a revenit, iar fostul partener de viață se află după gratii în acest moment.

ADVERTISEMENT

După ce a ieșit din spital, Dana Roba și-a reluat, ușor, activitățile pe care le făcea înainte de a fi agresată de soț. Astfel, acum profesează în continuare și are, de câteva luni, o relație cu Beniamin, bărbatul care i-a fost alături în cele mai grele momente din viața ei.

Dana Roba are două fetițe cu Daniel Balaciu, cel care a mutilat-o cu un ciocan anul trecut. Este vorba despre Chantal și Celine, pe care make-up artista le iubește foarte mult și vrea să le ofere tot ce au nevoie.

ADVERTISEMENT

Fiica cea mare a Danei Roba, Chantal, a împlinit vârsta de 7 ani, iar vedeta i-a organizat micuței o petrecere surpriză. Petrecerea a avut și o tematică Disney, iar fetiței i-a plăcut foarte mult.

Evenimentul a avut loc într-un local și au fost prezenți mai mulți dintre prietenii micuței. Vedeta a postat, pe rețelele sociale, mai multe imagini și clipuri video de la petrecere.

ADVERTISEMENT

Partenerul ei, Benianim, nu a lipsit de la fericitul eveniment. Acesta s-a fotografiat alături de Dana Roba, iar make-up artista a postat imaginea la secțiunea de story de pe Instagram.

Dana Roba petrecere Chantal
Dana Roba, petrecere de ziua fiicei sale. Beniamin a fost și el prezent. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Ce spune Dana Roba despre căsătoria cu Benianim

Dana Roba și Beniamim au devenit un cuplu după ce vedeta a trecut prin momente cumplite anul trecut. Deși oamenii au criticat-o pentru această relație, vedeta și partenerul ei au mers înainte, fără să țină cont de criticile celor din jur.

ADVERTISEMENT

Deși este într-o relație fericită cu actualul partener, Dana Roba a spus că o căsătorie ar avea loc numai dacă Dumnezeu vrea acest lucru pentru ea.

“Chiar dacă oamenii m-au văzut în mall cu Beni asta nu înseamnă că eu o iau înaintea lui Dumnezeu. Dacă Dumnezeu va vrea să mă căsătoresc cu Beni, asta voi face. Dacă Dumnezeu nu va vrea asta, nu voi face”, a declarat Dana Roba la Antena Stars.

ADVERTISEMENT