Life

Cum a petrecut de Crăciun, Cătălin Dobrescu, fostul soț al Oanei Radu! Declarații surprinzătoare: ”Masa în familie”

Cătălin Dobrescu, fostul soț al Oanei Radu, a avut ce să facă de Crăciun ca să nu simtă lipsa artistei de care a divorțat acum câteva săptămâni.
30.12.2023 | 23:25
Cum a petrecut de Craciun Catalin Dobrescu fostul sot al Oanei Radu Declaratii surprinzatoare Masa in familie
Fostul soț al Oanei Radu, Cătălin Dobrescu, a avut ce să facă de Crăciun / Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Anunțul divorțului dintre Oana Radu și Cătălin Dobrescu a căzut ca un trăsnet în lumea showbiz-ului de la noi. Fără să spună prea multe despre motivele despărțirii lor, cei doi și-au văzut, mai departe de viață. Iar de Crăciun fostul soț al vedetei și-a găsit ce să facă.

Ce a făcut Cătălin Dobrescu, fostul soț al Oanei Radu, de Crăciun

După ce divorțul dintre Cătălin Dobrescu și Oana Radu a fost pronunțat pe 4 decembrie 2023, cei doi și-au văzut de viață. Artista, cu agenda plină de concerte, a fsot, probabil, mai mult pe drumuri. Bărbatul însă, ca antrenor de fitness, a găsit, la rândul lui, metoda să umple golul rămas.

ADVERTISEMENT

Iar de Crăciun, fostul soț al Oanei Radu și-a dedicat timpul familiei. Așa cum se obișnuiește, Crăciunul l-a petrecut alături de cei dragi, în jurul unei mese îmbelșugate. Îmbelșugate, dar sănătoase, pasiunea lui Cătălin Dobrescu pentru alimentația cât mai bună pentru organism fiind binecunoscută.

”Am plecat de la părinții mei, am luat masa în familie, a fost totul foarte frumos. Voiam să vă spun că la felul meu de a fi nu doar măicuța mea a contribuit. A contribuit și tăicuțutul meu, pe care el știe că îl iubesc, pe amândoi îi iubesc foarte mult și le mulțumesc că nu m-au menajat, că m-au pus la muncă de mic”, a povestit Cătălin Dobrescu, într-un videoclip pe Instagram, conform Spynews.

ADVERTISEMENT

Mai mult, a explicat el, acum părinții greșesc prin felul în care le fac toate poftele copiilor lor. Și, când vorbește de greșeli, Cătălin Dobrescu se referă în special la felul în care mănâncă copiii, la îndemnul părtiniților. „Nu mi-au făcut poftele de mic pentru că au fost niște oameni atât cum au putut ei.

Vreau să vă mai spun că oamenii din prea multă iubire își distrug copiii, nu neapărat la a-i pune la muncă sau nu a-i la muncă, ci din punctul de vedere al alimentației. Din prea multă iubire, îi otrăviți, le dați zahăr, care le face atât de mult rău în corp de nici nu aveți idee”, a mai spus fostul soț al Oanei Radu, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Cătălin Dobrescu și Oana Radu, despărțire inexplicabilă

Cătălin Dobrescu și Oana Radu și-au spus adio după o relație de câțiva ani. Conform declarațiilor făcute, până acum, de cei doi, nu a existat un motiv concret care să ducă la un final nefericit al mariajului lor. Pur și simplu, susțin ei, a fost o nepotrivire de caracter.

„Eu și soțul meu ne-am separat. E un subiect foarte sensibil și nu vreau să încep plângând. Sunt într-o perioadă grea a vieții mele, cea mai grea, deși am avut multe chestii grele în viață.

ADVERTISEMENT

Chestia asta m-a dărâmat și ce m-a dărâmat cel mai tare este faptul că relația noastră nu s-a destrămat dintr-un motiv anume, pur și simplu noi doi suntem atât de la fel încât ne respingem”, spunea Oana Radu în podcast-ul lui Jorge.

Despărțirea lor a fost confirmată și de Cătălin care, la rândul său, a vorbit frumos de cea care i-a fost soție. Cei doi au format un cuplu și în viața sentimentală, și în cea profesională, fostul soț al Oane Radu fiindu-i și manager. Cei doi s-au căsătorit în 2020.

ADVERTISEMENT