Life

Cătălin Dobrescu, dezvăluiri despre divorțul de Oana Radu: „Nu suntem într-o situație foarte bună”

Cătălin Dobrescu a confirmat divorțul de Oana Radu, ba chiar a dezvăluit data în care vor semna actele de divorț. Au rămas doar câteva zile.
30.11.2023 | 09:24
Catalin Dobrescu dezvaluiri despre divortul de Oana Radu Nu suntem intro situatie foarte buna
Când semnează Oana Radu și Cătălin Dobrescu actele de divorț. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Dobrescu și Oana Radu vor divorța oficial foarte curând. Încă soțul vedetei a făcut primele declarații despre acest subiect și a dezvăluit care au fost motivele ce au condus la ruptură.

Când vor divorța oficial Oana Radu și Cătălin Dobrescu

După o lungă perioadă în care au refuzat să vorbească despre problemele pe care le au în căsnicie, Oana Radu și-a făcut curaj zilele trecute și, în podcastul găzduit de Jorge pe YouTube, a mărturisit că divorțează.

ADVERTISEMENT

Vedeta spunea atunci că acum nu trece deloc printr-o perioadă ușoară și că este devastată, deoarece ea și soțul său s-au iubit foarte multe, însă se aseamănă atât de mult, încât nu pot rezista împreună.

Acum, Cătălin Dobrescu, care cu câteva săptămâni în urmă îi făcea public declarații de dragoste vedetei și îi spunea că nu poate să o piradă, a confirmat, la rândul lui, divorțul.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult de atât, bărbatul a mărturisit că el și Oana Radu vor semna actele în doar câteva zile, pe 4 decembrie, și vor deveni oficial doi oameni liberi. Fostul soț al artistei a mai spus că nu mai există nicio cale de împăcare.

„Din păcate am pus capăt acestei căsnicii”

Cătălin Dobrescu a adăugat că nu se mai înțeleg și că nu mai are niciun rost să se amăgească, căci până acum au încercat de mai multe ori să remedieze neînțelegerile dintre ei și nu au reușit.

ADVERTISEMENT

Totodată, antrenorul de fitness susține că nu există nimic ce i-ar putea reproșa încă soției lui și că atât el, cât și Oana Radu au făcut tot ce se putea pentru a le fi bine. „Din păcate am pus capăt acestei căsnicii.

Cu părere de rău spun treaba asta. Nu suntem într-o situație foarte bună, dar din cauză că avem opinii diferite, gândim diferit, cred că e cea mai bună alegere pentru noi, amândoi.

ADVERTISEMENT

Avem gândiri diferite și atunci ajungem să nu ne mai simțim bine. Noi ne-am iubit foarte mult, am stat împreună foarte mult. Nu am ce să îi reproșez Oanei”, a declarat Cătălin Dobrescu, citat de spynews.ro. 

ADVERTISEMENT