Sport

Ce a făcut Florinel Coman imediat după fluierul final al lui Colțescu în CFR Cluj – FCSB. Video

FCSB a învins CFR Cluj în deplasare, scor 1-0, în etapa a 4-a din play-off-ul Superligii, și poate pregăti șampania de campioană.
15.04.2024 | 00:40
Ce a facut Florinel Coman imediat dupa fluierul final al lui Coltescu in CFR Cluj  FCSB Video
Ce a făcut Florinel Coman imediat după ultimul fluier al lui Colțescu în CFR Cluj - FCSB. FOTO FANATIK
ADVERTISEMENT

FCSB n-a avut prea mari emoții în deplasarea de la CFR Cluj, pe care a câștigat-o, scor 1-0, și s-a distanțat la 13 puncte de locul 2, pe care se află CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Ce a făcut Florinel Coman imediat după fluierul final al lui Colțescu în CFR Cluj – FCSB

Florinel Coman a adus încă 3 puncte pentru FCSB, după lovitura liberă executată magistral în startul partidei, de la 20 de metri.

ADVERTISEMENT

Același Florinel Coman este golgheterul din Superliga, cu 17 reușite, fiind urmat de Albion Rrahmani, cu 15 goluri. Podiumul e închis de Darius Olaru, care a marcat de 14 ori în Superliga.

În finalul partidei, jumătate dintre suporterii prezenți pe stadionul din Cluj au scandat „Luptă Steaua!” și „Campionii! Campionii”. Apoi, Peluza Nord a celor de la FCSB a aprins lanternele, alături de aceasta și tribuna a doua a făcut același lucru.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman și-a „donat” ghetele și tricoul fanilor!

Imediat după fluierul final al lui Sebastian Colțescu, Florinel Coman, MVP-ul partidei, a aruncat unor fani tricoul, puloverul și o pereche de ghete, apoi a intrat în tunel pentru a merge la vestiare.

Florinel Coman n-a stat mult la vestiare! După câteva minute s-a întors pe gazon pentru a merge alături de colegii săi de echipă să salute galeria prezentă la Cluj.

ADVERTISEMENT

Gestul lui Florinel Coman de după CFR Cluj - FCSB 0-1

Jandarmeria a intervenit rapid pentru a stopa scandalul din tribună!

Pe finalul jocului, mai mulți suporteri prezenți la tribuna a doua l-au aplaudat pe Florinel Coman în momentul în care a fost schimbat, motiv pentru alți fani ai ardelenilor aflați în aceeași zonă să-i ia la rost.

Pentru a evita orice scandal, Jandarmeria a decis să trimită un cordon serios de jandarmi în acea zonă. Aceștia s-au poziționat și, din fericire, scandalul n-a escaladat.

ADVERTISEMENT

Matematic, FCSB este la 13 puncte de CFR Cluj și Universitatea Craiova. Totuși, FCSB este singura echipă căreia nu i-a fost rotunjit în plus punctajul în momentul înjumătățirii. Astfel, oricare altă echipă ar fi la egalitate de puncte cu FCSB, roș-albaștrii ar avea câștig de cauză.

ADVERTISEMENT