Sport

Scandal la CFR Cluj – FCSB! Jandarmii au intervenit imediat: de unde a pornit totul. Video

CFR Cluj a pierdut meciul cu FCSB, scor 0-1, din etapa a 4-a din play-off-ul Superligii. Pe final de meci a ieșit scandal la tribuna 1.
14.04.2024 | 22:57
Scandal la CFR Cluj  FCSB Jandarmii au intervenit imediat de unde a pornit totul Video
Scandal la CFR Cluj - FCSB! Jandarmii ai intervenit imediat: de unde a pornit totul // Foto FANATIK
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus în deplasarea de la CFR Cluj, scor 1-0, și s-a distanțat la 13 puncte de ocupanta locului doi din play-off-ul Superligii. Practic, roș-albaștrii pot deschide șampania de campioni!

Scandal la CFR Cluj – FCSB! Jandarmii ai intervenit imediat: de unde a pornit totul

Florinel Coman a marcat unicul gol al partidei, după o bijuterie de lovitură liberă. A înscris cu un șut fabulos de la 20 de metri direct sub bara transversală a lui Sava.

ADVERTISEMENT

Portarul ardelenilor a fost simplu spectator la torpila trimisă de „Mbappe” de România. De altfel, Florinel Coman va pleca la finalul acestui sezon la Al Duhail, în Qatar!

Jandarmii au intervenit pentru a despărți suporterii!

Pe finalul partidei, în minutul 79, când Florinel Coman a fost schimbat cu Baba Alhassan, a survenit un scandal imens la tribuna 1 a Stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman a fost aplaudat în momentul schimbării de mai mulți spectatori aflați la tribuna 1, moment în care mai mulți fani ai gazdelor s-au iritat serios.

Ca să nu degenereze situația, jandarmii au intervenit în tribune pentru a-i despărții pe susținătorii celor de la CFR Cluj și FCSB. De menționat că Florinel Coman i-a aplaudat pe spectatorii prezenți la tribuna 1.

ADVERTISEMENT

Peste 20.000 de suporteri au fost prezenți la meciul dintre CFR Cluj și FCSB, scor 0-1. Galeria ardelenilor chiar a creat un show pirotehnic, după ce a aprins mai multe torțe și petarde în startul partidei.

„Luptă Steaua! Luptă Steaua”, s-a auzit în ultimele secunde ale partidei din glasurile a jumătate de stadion! Și, deja celebrul „Campionii! Campionii”. În final, Peluza Nord FCSB și o parte din tribuna aflată lângă galerie au aprins lanternele telefoanelor pentru a sărbători victoria.

ADVERTISEMENT

Jandarmeria intervine pentru a-i despărțit pe suporteri la CFR Cluj - FCSB

Echipele de start

CFR Cluj: Sava – Manea, M. Ilie, Boben, Abeid – Muhar, Keita, Avounou – Deac, Bîrligea, Otele
Rezerve: Hindrich, Bălgrădean – Camora, Mogoș, Kresic, Aussi, R. Filip, Fica, El Kaddouri, Serebe, Michael
Antrenor: Francisc Dican.

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru – Oct. Popescu, Miculescu, Fl. Coman.
Rezerve: Udrea, Vlad – Dawa, Haruț, Pandele, Antwi, Alhassan, Radaslavescu
Antrenor: Elias Charalambous.

ADVERTISEMENT