Sport

Ce a făcut Horațiu Moldovan la întâlnirea cu Istvan Kovacs înaintea partidei Inter – Atletico Madrid. Foto

Istvan Kovacs a fost delegat la meciul dintre Inter Milano și Atletico Madrid. Horațiu Moldovan a fost din nou lăsat pe banca de rezerve de Diego Simeone.
20.02.2024 | 23:38
Ce a facut Horatiu Moldovan la intalnirea cu Istvan Kovacs inaintea partidei Inter  Atletico Madrid Foto
Horațiu Moldovan și Istvan Kovacs s-a întâlnit la pertida Inter - Atletico
ADVERTISEMENT

Inter Milano a primit vizita lui Atletico Madrid, în turul optimilor din UEFA Champions League. Acest duel le-a dat ocazia lui Horațiu Moldovan și arbitrilor din brigada lui Istvan Kovacs să se întâlnească.

Inter – Atletico Madrid, arbitrat de Istvan Kovacs

Istvan Kovacs a fost desemnat să arbitreze înfruntarea dintre Inter Milano și Atletico Madrid, de pe Stadio Giuseppe Meazza. ”Centralul” a fost extrem de criticat în România după prestația de la duelul Sepsi – Universitatea Craiova, scor 1-3, din etapa 24 a SuperLigii,

ADVERTISEMENT

Românul a fost delegat împreună cu asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, în timp ce Horațiu Feșnic a fost desemnat pe postul de al patrulea oficial.

Pentru camera VAR, au fost delegați germanul Marco Fritz Germania şi românul Cătălin Popa.

Horațiu Moldovam și Istvan Kovacs, întânire înainte de Inter – Atletico

Înaintea startului partidei, Horațiu Moldovan, Istvan Kovacs și arbitrii asistenți s-au întâlnit pe tunelul care ducea spre suprafața de joc.

ADVERTISEMENT

Aceștia și-au dat mâna, portarul echipei naționale a României fiind foarte bine dispus la primul meci din UEFA Champions League.

horatiu moldovan
Horațiu Moldovan, întâlnire cu Istvan Kovacs și asistenții Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene. sursa foto: captură Digi Sport

Horațiu Moldovan, din nou pe banca de rezerve a lui Atletico Madrid

În partida disputată la Milano, Horațiu Moldovan a bifat meci ca jucător în Champions League. Acesta a fost lăsat din nouă pe banca de rezerve de antrenorul Diego Simeone, Jan Oblak apărând poarta lui Atletico Madrid.

ADVERTISEMENT

De la transferul din luna ianuarie, portarul român nu a jucat niciun minut pentru formația din capitala Spaniei, fiind pe bancă la fiecare meci pe care Atletico l-a disputat.

Faptul că nu prinde minute în tricoul lui Atletico, poate să fie o problemă pentru Horațiu Moldovan în vederea participării la Euro 2024. Mai multe voci din fotbalul românesc au analizat acest aspect.

ADVERTISEMENT