News

Ce a făcut mama fetiței ucise în Berceni în ziua înmormântării acesteia. Tatăl copilei a răbufnit

Ce a făcut mama fetiței ucise în Berceni în ziua înmormântării acesteia? Tatăl Anei susține că fosta soție are ceva de ascuns.
22.06.2023 | 20:31
Ce a facut mama fetitei ucise in Berceni in ziua inmormantarii acesteia Tatal copilei a rabufnit
Ce a făcut mama fetiței ucise în Berceni în ziua înmormântării. Colaj Fanatik.ro/ Sursa foto Facebook
ADVERTISEMENT

Ce a făcut mama fetiței ucise în Berceni în ziua înmormântării acesteia? Anamaria Constantin, minora de 12 ani care a fost ucisă, în luna aprilie, în apartamentul închiriat de concubinul mamei sale, a fost condusă pe ultimul drum, în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Ce a făcut mama fetiței ucise în Berceni în ziua înmormântării acesteia

Deși toată lumea se aștepta ca mama fetei să facă un ultim gest cu privire la Anamaria, comportamentul femeii a fost cu totul diferit. Simona Iftimovici nu a participat la înmormântarea propriului copil.

ADVERTISEMENT

Mai mult, se pare că femeia nu mai ține legătura cu apropiații, nici măcar cu mama sa. Situația a fost relatată de tatăl fetiței, la emisiunea Acces Direct. Acesta spune că Simona Iftimovici a venit doar la priveghi și nu a stat mai mult de două ore.

Vasile Constantin, tatăl fetei, susține că femeia ar fi implicată în crima terifiantă. El spune că se aștepta ca fosta soție să nu fie lăsată în libertate. „Vreau să aflu despre cazul fetiței mele, deși mama ei este implicată în această situație. În primul rând, să aflu de ce este în libertate? Oare de ce este în libertate Simona?

ADVERTISEMENT

Nu am aflat nimic, nici nu m-au sunat. Nimic, absolut nimic. În primul rând, de unde să știu eu? Nici nu a venit la înmormântare, a stat o oră-două și a plecat, în prima zi când am adus fetița la capelă”, a transmis tatăl copilei, la emisiunea Acces Direct.

Unde s-ar afla mama fetiței

Simona Iftimovici s-ar fi cazat într-un hotel din Capitală. Însă, nimeni din familia ei nu știe unde se află, cu excepția surorii sale, conform surselor wowbiz.ro. De altfel, aceasta consideră că mama fetei nu este vinovată.

ADVERTISEMENT

Sora Simonei a mărturisit că știe unde este cazată și că vorbește frecvent cu ea. Totodată, femeia a adăugat că mama Anei și-a dorit să se retragă. Femeia ar dori să se refacă după moartea fetiței.

Amintim că trupul neînsuflețit al Anei a fost găsit, la începutul lunii iunie, în lada unei canapele, într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei. Ancheta a scos la iveală faptul că fata decesul fetei a fost violent, prin strangulare cu un cordon.

ADVERTISEMENT

Principalul suspect în acest caz este Marcel Şerbuc, concubinul Simonei Iftimovici, mama Anei. Bărbatul a fugit în Olanda, acolo unde a fost prins de polițiști. El ar urma să fie extrădat în România.

ADVERTISEMENT