News

Ce a făcut presupusul criminal al fetiței din Sectorul 4 cu lănțișorul acesteia. Unde s-ar fi dus Marcel Șerbuc

Ce a făcut presupusul criminal al fetiței din Sectorul 4 cu lănțișorul ei. Noi detalii au ieșit la iveală în acest caz terifiant
19.06.2023 | 21:30
Ce a facut presupusul criminal al fetitei din Sectorul 4 cu lantisorul acesteia Unde sar fi dus Marcel Serbuc
Ce a făcut presupusul criminal al fetiței din Sectorul 4 cu lănțișorul acesteia. Colaj Fanatik.ro/ Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ce a făcut presupusul criminal al fetiței din Sectorul 4 cu lănțișorul victimei. Noi detalii ies la iveală din ancheta omorului care a șocat întreaga țară. Marcel Șerbuc i-ar fi furat bijuteriile Aneimaria.

Ce a făcut presupusul criminal al fetiței din Sectorul 4 cu lănțișorul victimei

Potrivit tatălui fetei de 12 ani, Anamaria purta un lănțișor la gât atunci când a plecat de acasă la mama sa. Însă, bijuteria nu a fost găsită la locul crimei, și nici inelele pe care pe care le avea, conform spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Cercetările au arătat faptul că Marcel Șerbuc ar fi amanetat bijuteriile. Mai exact, pe 10 aprilie, bărbatul a mers la un amanet din București, iar acolo a vândut unul dintre inelele respective.

O zi mai târziu, pe data de 11, la ora 11:25, criminalul a ajuns din nou la același amanet. Atunci a lăsat lăntișorul Aneimaria, precum și cel de-al doilea inel. Ancheta a arătat faptul că la ora 10:22, fata a vorbit prin mesaje cu prietena sa.

ADVERTISEMENT

Când ar fi ucis-o Marcel Șerbuc pe Anamaria

Potrivit reprezentanților amanetului, lănțișorul a fost vândut la diferență de o oră și trei minute. Prin urmare, este posibil ca uciderea fetei să fi avut loc în intervalul 10:22-11:25, pe data de 11 aprilie.

Se pare că Marcel Șerbuc și mama copilei, Simona, veneau în mod frecvent la amanet pentru a vinde diverse bijuterii. Mai mult, angajatul a spus că bărbatul ar fi fost destul de agitat și grăbit atunci când a lăsat lănțișorul.

ADVERTISEMENT

Tatăl victimei mai spune că lănțișorul copilei nu ar fi fost rupt. Prin urmare, cel mai probabil nu i-a fi fost smuls de la gât fetei, așa cum a declarat anterior în cadrul unei emisiuni televizate.

„Îl avea la gât când a plecat. Când a strangulat-o el de gât de trei, patru ori, cred că atunci când a strâns-o, s-a rupt lănțicul, că avea și numele scris pe bănuț „Ana”. Nu a găsit telefonul, decât acele două inelușe”, spunea tatăl fetei la emisiunea Acces Direct, acum câteva zile.

ADVERTISEMENT

Marcel Șerbuc, principalul suspect în cazul crimei din Sectorul 4, se află în Olanda, acolo unde fugise. El a fost prins de polițiști, iar acum așteaptă să afle dacă va fi extrădat în România.

ADVERTISEMENT