Sport

Ce a făcut Mihai Stoica înainte de FCSB – Rapid: “Cum să înfrunți un dictator”

Mihai Stoica a decis să se relaxeze înaintea duelului dintre FCSB și Rapid. Acesta a ieșit la cumpărături cu fiica sa și și-a făcut o poză.
04.11.2023 | 14:14
Ce a facut Mihai Stoica inainte de FCSB  Rapid Cum sa infrunti un dictator
Mihai Stoica, relaxare alături de fiica sa înainte de meciul cu Rapid. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB se pregătește de meciul dintre liderul campionatului și Rapid, derby-ul capitalei. La meciul de duminică, de pe Arena Națională, se anunță prezență record.

Mihai Stoica, relaxare înaintea derby-ului

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a decis să se relaxeze, alături de fiica lui, înaintea acestui meci. Cei doi au mers la cumpărături, unde acesta și-a făcut o poză.

ADVERTISEMENT

A găsit, într-o librărie, o carte, alături de care și-a făcut o poză. Titlul cărții scrise de Maria Ressa este ”Cum să înfrunți un dictator”.

Mihai Stoica a postat poza pe Facebook, alături de un mesaj amuzant. ”Du-te la cumpărături cu fiica ta, au spus. Va fi distractiv, au spus”, a scris managerul general de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica

Se anunță infern la FCSB – Rapid

FCSB vrea să facă show la derby-ul cu Rapid. Echipa vrea să joace meciul cu casa închisă, ceea ce înseamnă că vor fi, pe Arena Națională, aproximativ 45.000 de suporteri.

Vineri, Gigi Mustață, liderul Peluzei Nord, a anunțat că FCSB a vândut, fără biletele alocate celor de la Rapid, aproximativ 35.000 de bilete. El este convins că meciul de pe Arena Națională se va juca cu casa închisă.

ADVERTISEMENT

Noi, până ieri la ora 19, dar fără biletele lui Rapid, cele 2.600 de bilete ale lui Rapid, sunt 35.000 de bilete vândute. Jucăm cu casa închisă cu siguranță. Azi e vineri, mai este mâine, la mijloc, se dă drumul la case, plus ziua meciului. Faceți diferența, unde joacă Steaua?”, a spus Mustață.

FCSB speră să doboare recordul de audiență al sezonului trecut, când la meciul FCSB – CFR Cluj din playoff au fost, pe stadion, 42.439 de suporteri.

ADVERTISEMENT

Recordul general înregistrat de FCSB pe Arena Națională a fost la meciul cu FC Brașov, din mai 2013, scor 4-0, partidă la finalul căruia echipa a ridicat trofeul de campioană.

Din 2016 până în mai 2023, la niciun meci jucat pe Arena Națională, între două echipe de club din România, nu s-a depășit plafonul de 40.000 de suporteri. Înainte de FCSB – CFR, ultimul meci cu peste 40.000 de suporteri a fost FCSB – Dinamo, de pe 10 aprilie 2016, când au fost la meci peste 48.000 de spectatori, meci încheiat cu scorul de 1-1. La acel meci, echipa se numea Steaua.

ADVERTISEMENT