Life

Ce a făcut Randi pentru a scăpa de anxietate: ”Noi toți complicăm chestiile astea”

Cum a reușit Randi să elimine anxietatea din viața sa. Declarația renumitului artist are legătură cu recunoștința personală.
02.01.2024 | 21:16
Ce a facut Randi pentru a scapa de anxietate Noi toti complicam chestiile astea
Cum a reușit Randi să elimine anxietatea din viața sa. Declarația renumitului artist are legătură cu recunoștința personală. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce a făcut Randi pentru a scăpa de anxietate. Cântărețul, pe numele său din buletin Andrei Ștefan Ropcea, crede că noi toți complicăm chestiile astea și de aici pleacă multe dintre problemele societății actuale.

Cum a reușit Randi să elimine anxietatea din viața sa. Declarația renumitului artist are legătură cu recunoștința personală

Randi a spus cum a reușit să elimine anxietatea din viața sa. Declarația renumitului artist are legătură cu recunoștința personală, precizând că s-a documentat destul de mult pentru a face față acestei situații neplăcute.

ADVERTISEMENT

Foarte mulți doctori descriu anxietatea drept o stare de neliniște care se resimte în tot corpul și care umple mintea cu îndoieli și îngrijorări. Pentru a nu mai fi în acest punct cântărețul a început să se concentreze pe lucrurile pe care le are.

„Eu fiind în zodia Gemeni, la 30 de ani trăiam suișuri și coborâșuri, dar erau stări pasagere de anxietate. Am început să mă documentez de tânăr și cel mai important lucru pe care nu trebuie să-l pierzi din vedere este recunoștința.

ADVERTISEMENT

Atunci când începi să fii depresiv și anxios, te concentrezi mai mult pe ce îți lipsește, decât pe ce ai, de fapt, și lucrurile pentru care ar trebui să fii recunoscător. Ești sănătos și în viață, te uiți în oglindă, îți dai două palme.

Ieși în lume și îți faci cea mai frumoasă viață. Noi toți complicăm chestiile astea. Eu nu cunosc o persoană care să muncească de dimineața până seara și să fie depresiv, pentru că nu are timp”, a declarat Randi în emisiunea Star Magazin, scrie spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Randi, într-o călătorie spirituală

Randi se află de ceva vreme într-o călătorie spirituală care a început după ce și-a pus numeroase întrebări. Vedeta este o persoană în continuă schimbare și spune că asta se datorează zodiei în care s-a născut.

Întâlnirile cu prietenii sunt o parte importantă din existența sa, la fel și vacanțele în străinătate. Consideră că se adaptează ușor la evenimentele care se petrec în viața sa și spune că este mulțumit cu varianta sa din prezent.

ADVERTISEMENT

De asemenea, are o alimentație sănătoasă. Randi a renunțat la mâncarea procesată și care nu era deloc bună pentru organismul său. Nu mai mănâncă carne de aproape 10 ani, însă a păstrat peștele în meniul său.

A renunțat la lactate și consumă ouă numai o dată la o săp­tămână-două. Baza alimentației sale este repre­zentată de legume care îi asigură toți nutrienții de care are nevoie corpul său, mai ales dacă sunt de calitate și prepa­rate corect.

ADVERTISEMENT