Life

Ce a făcut Sânziana Negru cu banii câștigați la America Express! Ce afacere surprinzătoare și-a deschis vedeta

După ce a câștigat America Express, Sânziana Negru a făcut o investiție cât se poate de serioasă, banii din premiu fiind, probabil, de mare ajutor.
30.12.2023 | 22:42
Ce a facut Sanziana Negru cu banii castigati la America Express Ce afacere surprinzatoare sia deschis vedeta
După ce a câștigat finala America Express, Sânziana Negru a investit bani frumoși într-o afacere surprinzătoare / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce a avut ocazia să se plimbe prin mai toată America latină în cadrul show-ului de la Antena 1, Sânziana Negru s-a întors câștigătoare a trofeului. Alături de Laura Giurcanu, ea a pus mâna pe marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Bani la  care se adaugă, evident și onorariul negociat pentru a participa la emisiune.

Ce a făcut Sânziana Negru cu banii de la America Express

Întoarsă deja de ceva vreme de pe tărâmurile americane, Sânziana Negru a decis să îmbine utilul cu plăcutul. Și cu experiența pe care a avut-o pe tărâmurile Americii latine, doar nu s-a dus degeaba acolo și a suferit până să își adjudece trofeul show-ului de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Așa că, de curând, Sânziana Negru a fost cooptată într-o afacere cât se poate de interesantă. Mai exact, colega de echipă a Laurei Giurcanu a devenit asociată a unui restaurant nou-nouț. Un restaurant cu specific mexican, desfășurat pe mai multe etaje, în București.

”Deschidem astăzi @condesa_bucharest, un tribut al afinității noastre pentru America Latină. Condesa e un concept care aduce laolaltă tot know-how-ul acumulat în cei 20 de ani de experiență in ospitalitate, resursele, sufletul, timpul și experiența noastră dobândită în toate călătoriile spre Mexic și America de Sud.

ADVERTISEMENT

Adus la viață de o echipă bombă de constructori și colaboratori, se desfasoara într-un spațiu pe mai multe etaje, fiecare oferind experiențe diferite. Un bar restaurant pe care l-am gândit în cele mai mici detalii, după chipul și asemănarea noastră. Cu Chef @ricardodeus_ la butoanele bucătăriei și expertiza @salongolescu behind the cocktails, Bucureștiul e de azi mai vesel un pic.

Cireașa de pe tort: la ultimul nivel respiră prin toți porii alter ego-ul meu @studio_gitane (…) Proiectele mari necesită mai multă forță așa că în acest power team se alătură și sora noastră, Sînziana Negru. Un început frumos, pentru care am muncit intens anul acesta și de care suntem deosebit de mândri”, scriu fondatorii restaurantului care precizează că numele restaurantului este cel al unui cartier din Ciudad de Mexico.

ADVERTISEMENT

Sânziana Negru și Laura Giurcanu au câștigat show-ul Antena 1

După o cursă epuizantă, începută în Columbia și terminată tocmai în Argentina, Sânziana Negru și Laura Giurcanu au reușit să câștige America Express. Cele două au ajuns în fața Irinei Fodor, prezentatoarea emisiunii, înaintea perechii formată din copiii Andreei Esca, Alexia și Aris Eram.

Dacă Sânziana Negru a decis, după show, să investească banii obținuți, Laura Giurcanu a avut alte lucruri de făcut. Printre altele, să le atragă atenția celor care au tot comentat la adresa fizicului ei și al Sânzianei, că au avut un comportament deplasat.

ADVERTISEMENT

”S-a discutat foarte mult de felul în care arătăm. Laura e prea înaltă, prea înaltă pentru ce?, Sânziana e scundă, diferența de înălțime dintre noi două… Că suntem urâte, cum arătăm, cum avem gâtul, fața, ridul și nu e ok.

Nimeni nu a mai avut parte de un tratament de genul ăsta. Ni s-au spus lucruri care în mod normal nu ar fi spuse niciunui bărbat vreodată. Oricum, oamenii nu vorbesc despre fizicul bărbaților. Băi, dar în felul ăsta?!”, spunea Laura Giurcanu pe contul ei de socializare.

ADVERTISEMENT