Life

Laura Giurcanu, enervată la culme după ce a câștigat America Expess. Ce a pățit vedeta: ”Nu pot să fac nimic ca să schimb”

Laura Giurcanu a câștigat America Express alături de Sânziana Negru, iar prima ei reacție a fost una cât se poate de acidă.
28.12.2023 | 18:57
Laura Giurcanu enervata la culme dupa ce a castigat America Expess Ce a patit vedeta Nu pot sa fac nimic ca sa schimb
Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat America Express / Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

După victoria avută, în finala America Express, în fața echipei Alexia și Aris Eram, Laura Giurcanu a avut o postare cât se poate de dură pe rețelele de socializare. Partenera Sânzianei Negru din competiția de la Antena 1 a răbufnit din cauza bullyingului pe care l-a avut de îndurat.

Laura Giurcanu, nervoasă după ce a câștigat America Express

Laura Giurcanu a reușit să facă istorie la America Express după ce a câștigat finala alături de Sânziana Negru. Cu toate acestea, susține frumoasa influencer, sunt lucruri care au nemulțumit-o profund. Iar unul dintre lucruri, susține ea, este de-a dreptul de neacceptat.

ADVERTISEMENT

Profitând oarecum de notorietatea câștigată după ce a obținut trofeul, Laura Giurcanu a ”tranșat” problema pe Instagram. „Dacă tot am câștigat aseară America Express și sunt mai mulți oameni care se uită pe stories, mai mulți decât de obicei și e mai multă atenție pe noi, mi se pare o oportunitate extraordinară să deschid un subiect care îmi stă pe limbă. Pur și simplu, nu m-aș simți eu bine cu mine dacă nu aș deschide subiectul ăsta, deși știu că o să stârnească foarte multe discuții”, spune Laura Giurcanu, pe Instagramul ei.

Iar ceea ce a nemulțumit-o este faptul că, de-a lungul competiției, formele ei și ale Sânzianei Negru au fost principalul subiect adus în discuție de unii oameni. „Am observat de-a lungul etapelor că am fost poate singura echipă al cărui aspect fizic a fost atât de discutat, lucru care nu doar că nu s-a întâmplat în nicio altă echipă, dar la noi a fost focusul principal al oamenilor”, a precizat vedeta.

ADVERTISEMENT

Faptul că este înaltă, lucru care nu a deranjat, a fost unul dintre subiectele aduse în discuție de internauți. ”S-a discutat foarte mult de felul în care arătăm. Laura e prea înaltă, prea înaltă pentru ce?, Sânziana e scundă, diferența de înălțime dintre noi două…

Laura Giurcanu, deranjată de comentarii

Că suntem urâte, cum arătăm, cum avem gâtul, fața, ridul și nu e ok, pentru că nimeni nu a mai avut parte de un tratament de genul ăsta. Ni s-au spus lucruri care în mod normal nu ar fi spuse niciunui bărbat vreodată. Oricum, oamenii nu vorbesc despre fizicul bărbaților. Băi, dar în felul ăsta?!”, a mai spus ea pe rețelele de socializare după ce a câștigat America Express.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Laura Giurcanu a avut un mesaj cât se poate de ferm în fața celor care au criticat-o. Ba chiar le-a atras atenția că asemenea lucruri nu se discută, măcar din bun simț, în public. Și că asemenea critici nu se fac în mod normal la adresa vreunei femei.

„Eu, din fericire, am în mine această încredere maximă când vine vorba de felul în care arăt, dar nu e genul ăla de încredere în care știu că sunt extraordinar de frumoasă, așa că n-ai ce să-mi zici, nu, e genul ăla de încredere în care ăsta e corpul care mi-a fost dat de la părinții mei, de la natură, de la Dumnezeu și de la Univers.

ADVERTISEMENT

Cu corpul ăsta am venit eu pe pământ. Nu pot să fac nimic ca să schimb asta, așa că nu doar că mă mulțumesc cu el, dar aleg să-l celebrez pentru că mă simt și eu mult mai bine când sunt fericită cu mine”, a mai spus Laura Giurcanu.

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au reușit să câștige finala America Express. Show-ul, ultimul pe continentul sud-american din rațiuni de securitate, a fost unul dintre cele mai urmărite programe TV.

ADVERTISEMENT