Life

Ce a făcut sora Deliei, Oana, după divorț. Iubitul ei, Radu Sifreddi, lângă cea mai frumoasă femeie din România

Radu Sifreddi, iubitul Oanei Matache, a fost surprins cu zâmbetul pe buze în timp ce se afla alături de cea mai frumoasă femeie de la noi, după divorțul surorii Deliei.
28.04.2023 | 17:30
Ce a facut sora Deliei Oana dupa divort Iubitul ei Radu Sifreddi langa cea mai frumoasa femeie din Romania
Radu Siffredi alaturi de Antonia. Ce spune sora Deliei, Oana
ADVERTISEMENT

Oana, sora celebrei Delia, și soțul ei, Răzvan Miheț s-au despărțit în urmă cu câteva luni. Oana s-a afișat imediat alături de un tânăr, Radu Sifreddi. Din momentul în care au apărut în spațiul public, Oana asumându-și relația cu el, Radu a stârnit multe controverse. Oana a fost criticată aspru de fani. Ba chiar și mama ei, Gina Matache, s-a împotrivit total relației cu Radu Sifreddi. Cu toate acestea, Oana și-a văzut mai departe de relație. De curând, Radu Sifreddi a fost surprins în compania Antoniei.

Oana, sora celebrei Delia, și Radu Sifreddi, surprinși lângă Antonia

De când a intrat în relație cu sora Deliei, și ea de profesie cântăreață, Radu Sifreddi este tot timpul în centrul atenției. El a șocat după ce a făcut afirmații cel puțin dubioase la adresa copiilor Oanei, dar a avut și câteva meciuri cu Gina Matache.

ADVERTISEMENT

Apoi, mama Deliei a insinuat că Radu Sifreddi ar avea probleme de natură psihologică, însă a șters postarea ulterior. Lucrurile au intrat pe un făgaș normal, iar în urmă cu câteva zile Oana Matache și Răzvan Miheț au divorțat la notar. Recent însă, bărbatul pentru care Oana a divorțat a fost surprins împreună cu Antonia.

Ce reacție a avut Antonia când a fost filmată de Delia: „Vai de capul meu!”

Apele s-au liniștit în familia Oanei Matache. Recent, Delia și sora ei, Oana, s-au împăcat după ce s-a spus că nu își mai vorbesc din cauza lui Radu Sifreddi. Acum, cele două au participat la pregătirile unui concert de zile mari organizat de Delia.

ADVERTISEMENT

De altfel, și Oana va urca pe scenă alături de sora ei. Printre cei prezenți la repetiții, s-au numărat și Antonia, dar și Radu Sifreddi, iar cei doi par că se înțeleg bine. La un moment dat, Antonia îl filmează pe iubitul Oanei, iar el pare că se ferește de ea, în glumă.

Și Delia, obișnuită să posteze deseori pe contul ei de socializare peripeții de la filmări, o surprinde pe frumoasa ei colegă, Antonia, în timp ce era concentrată pe telefon. Aceasta din urmă are o reacție amuzantă. „Hei! Vai de capul meu. Ce se întâmplă aici?!”, spune partenera lui Velea către Delia.

ADVERTISEMENT

Delia și Radu Sifreddi au făcut pace de dragul familiei

În urmă cu câteva luni, se spunea că pe lângă Gina Matache, nici Delia nu l-ar accepta pe noul iubit al Oanei. Apoi, celebra artistă a lămurit situația și a dezvăluit că nu se bagă în relația surorii sale mai mici. Ulterior, s-a zvonit în presă că cele două nu și-ar mai vorbi.

Cele mai recente imagini cu Oana și Delia demonstrează că lucrurile s-au așezat în familia lor. În plus, Delia îi este alături surorii sale mai mici care abia ce a semnat actele de divorț la notar. Oana Matache și Răzvan Miheț au pus punct căsniciei de șase ani, apoi Oana și-a refăcut viața alături de actualul partener.

ADVERTISEMENT

Acum, cântăreața și Răzvan Miheț au divorțat pe cale amiabilă. Cei doi au custodie comună pentru fetița lor, Jessie, în vârstă de cinci ani și băiatul lor, Bubu, de trei ani. Copiii locuiesc cu Oana Matache.

ADVERTISEMENT