Life

Oana Matache a divorțat oficial de Răzvan Miheț. Ce se întâmplă cu Radu Siffredi

Oana Matache a divorțat oficial de Răzvan Miheț. Totul s-ar fi întâmplat în mare secret, potrivit ultimelor informații făcute publice.
26.04.2023 | 09:08
Oana Matache a divortat oficial de Razvan Mihet Ce se intampla cu Radu Siffredi
Oana Matache a divorțat oficial de Răzvan Miheț. Sursă foto: Instagram, Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Matache a divorțat de Răzvan Miheț. Sora Deliei a devenit oficial o femeie liberă, astfel că relația cu Radu Siffredi nu mai trebuie ținută departe de ochii curioșilor. Când s-a întâmplat totul? A fost divorțul unul amiabil? Toate detaliile au fost făcut publice chiar acum.

Oana Matache a divorțat oficial de Răzvan Miheț

În urmă cu două luni, sora Deliei a fost surprinsă de paparazzi în compania lui Radu Siffredi. Cei doi se sărutau în stradă, fără rețineri, iar apoi au urmat și zvonurile referitoare la divorțul dintre ea și Răzvan Miheț.

ADVERTISEMENT

Între timp s-a aflat că artista încă era căsătorită cu soțul ei, însă separarea urma să aibă loc la puțin timp după. Potrivit cancan.ro, Oana Matache a divorțat oficial de Răzvan Miheț chiar înainte de Paște. Actele ar fi fost semnate la notar, în secret. În ceea ce privește custodia copiilor, sursa citată scrie că aceasta ar fi una comună.

Mai exact, domiciliul copiilor este la mamă, dar tatăl are dreptul să își viziteze copiii oricând dorește. Mai mult de atât, Răzvan Miheț ar fi și cel care se va ocupa de cheltuielile copiilor, mai arată cei de la cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Deși abia acum Oana Matache a divorțat, aceasta ar fi avut o relație cu Radu Siffredi de luni bune. Asta în ciuda faptului că vedeta era căsătorită și de asemenea, are și doi copii. Mulți au lansat acuzații dure la adresa ei și nici noul iubit nu a scăpat.

Radu Siffredi a fost aspru criticat de internauți pentru atitudinea sa și nu numai. Acesta filmează numeroase clipuri video, iar limbajul lui nu a fost pe placul tuturor. Asta în condițiile în care în casă se aflau și copiii Oanei Matache.

ADVERTISEMENT

Ce spune Gina Matache despre divorțul fiicei sale

Inclusiv mama sa și a Deliei, Gina Matache, nu a avut prea multe cuvinte de laudă la adresa lui Radu Siffredi. Mai mult de atât, femeia a sperat până în ultimul moment că fiica ei nu va divorța și că este vorba doar de o dragoste de moment.

Deși Răzvan Miheț nu a comentat niciodată cele întâmplate și nici divorțul, Oana Matache a avut la un moment dat o răbufnire. Sora Deliei a făcut un apel la intimitate, dar și la respectarea alegerilor sale. Delia în schimb a preferat să păstreze tăcerea și să nu facă prea multe comentarii.

ADVERTISEMENT

Cei de la cancan.ro au contactat-o pe Gina Matache după ce au aflat că Oana Matache a divorțat. Mama acesteia însă a preferat să păstreze tăcerea. Aceasta nu a confirmat informația și spune că își lasă fiica să trăiască experiențele pe care le dorește. De asemenea, ea a mai adăugat că Oana și fostul ei soț se înțeleg bine în continuare.

ADVERTISEMENT
Tags: