Life

Ce a făcut un român în grădina blocului. A ajuns viral pe internet

Gestul unui român a ajuns viral pe internet. Ce a făcut în grădina blocului? Mulți se amuză de fapta sa, nemaiîntâlnită.
15.04.2024 | 09:34
Ce a facut un roman in gradina blocului A ajuns viral pe internet
Trecătorii, uimiți de ceea ce a pus românul în grădina din fața blocului. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Un român a amenajat grădina din fața blocului într-un mod inedit. Cei care au văzut decorul unic s-au minunat și amuzat în același timp, căci nu au mai întâlnit așa ceva până acum. De asemenea, au fotografiat totul și au postat pe rețelele de socializare.

Modul inedit prin care un român a decorat grădina din fața blocului

Fapta persoanei care stă în spatele ”operei de artă” a devenit virală pe rețelele de socializare. Pe strada unde este amplasat blocul se discută intens despre lumea care a fost creată în grădina din fața clădirii.

ADVERTISEMENT

Mai exact, omul a pus în grădină o fântână din lemn, diferite ghivece cu flori, berze, păsări flamingo și alte figurine specifice unui astfel de spațiu. În plus, s-au mai așezat și niște manechine îmbrăcate, care i-au făcut pe trecători să se uite lung.

Unii au fotografiat grădina și au postat-o pe Instagram. ”Îți trebuie un sat să crești un copil, varianta pe ciuperci”, a comentat un internaut. Alții s-au întrebat dacă manechinele au rolul de a ține la distanță păsările.

ADVERTISEMENT
Gradina din fata blocului
Așa a amenajat românul grădina din fața blocului. Sursa foto: Instagram scarafrumos/Alexandra Mandache

 

Locuitorul din București care și-a pus sub pervaz o mulțime de camere de supraveghere

Cazul descris anterior nu este singurul inedit. În Capitală, de exemplu, în 2021, în cartierul Drumul Taberei, un cetățean și-a lăsat mască toți vecinii, și nu numai, după ce și-a montat sub pervazul de la geamul apartamentului mai multe camere de supraveghere.

Opt camere de filmat, mai exact, și-a pus bucureșteanul. Unii dintre cei care le-au văzut se întreabă dacă au fost o idee a administrației blocului. Pe internet, însă, au fost valuri de ironii. ”Sediul NATO din București”/”Așa e când nu ai babe”/”Ce ghivece mai sunt si alea?!”, au fost o parte dintre reacții.

ADVERTISEMENT

Au fost și trecători care și-au exprimat dezacordul. ”Urât. Urât. Au pus doar pentru parcare, cred”, “Exagerat. Exagerat. Poate le e frică de hoţi”, au reacționat alți oameni, potrivit Observator.

Vecinii consideră că erau suficiente una sau două camere. Şi noi ne punem întrebarea. Văd atâtea camere. Să fie puse doar în parcare? Dar atât de multe? Hai, una, două! Să fie puse pentru magazinele astea din spatele blocului?”, au comentat și aceștia.

ADVERTISEMENT

Este legal, totuși, ceea ce a făcut cetățeanul din Capitală? ”Montarea camerelor de luat vederi la apartamente dar către locurile de parcare nu este ilegală. Doar divulgarea imaginilor prelevate în mod ilegal poate atrage o sancţionare”, a explicat Cristian Ene, avocat.

ADVERTISEMENT
Tags: