Life

Ce a găsit o femeie într-un sac de cartofi cumpărat de la supermarket. Aceasta a cerut ajutorul autorităților

Ce a putut să găsească o femeie într-un sac de cartofi cumpărat de la supermarket? A trăit un real șoc și speră ca autoritățile se vor sesiza.
13.09.2023 | 12:17
Ce a gasit o femeie intrun sac de cartofi cumparat de la supermarket Aceasta a cerut ajutorul autoritatilor
Ce a găsit o femeie într-un sac de cartofi cumpărat de la supermarket. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O femeie a cumpărat un sac de cartofi de la supermarket. Nu avea să știe însă ce o să găsească în el. A făcut întreaga poveste publică, sperând că autoritățile se vor sesiza și vor lua măsuri.

Ce a găsit o femeie într-un sac de cartofi cumpărat de la supermarket

Protagonista poveștii este o femeie din Alba. Aceasta spune că a mers la un supermarket din zonă, de unde a achiziționat un sac de cartofi de 2,5 kilograme. Produsul era ambalat, evident.

ADVERTISEMENT

Ce a găsit femeia în sacul de cartofi? Povestea devine una ireală. Pe lângă cartofi, se pare că respectivul sac mai conținea și câteva pietre. Aceasta nu înțelege cum este posibil așa ceva.

Asta în condițiile în care respectivul sac de cartofi era ambalat și vândut la un supermarket destul de cunoscut și nu pe stradă. Femeia a pus imaginea pe Facebook în speranța că autoritățile se vor sesiza.

ADVERTISEMENT

Totodată, ea le-a recomandat și altor persoane să fie atente când merg la cumpărături. „Cumpăr cartofi și găsesc pietre”, a scris femeia în dreptul imaginii cu sacul de cartofi, potrivit Ziarul Unirea.

Amintim că recent, președintele ANPC a vorbit și el despre produsele din comerț. Acesta venea cu niște sfaturi utile care ne pot ajuta să facem diferența dintre produsele de import și cele românești.

ADVERTISEMENT

Cum recunoaștem cartofii românești din comerț

Printre altele, era vorbit și despre un sac de cartofi. În acest caz, ne dăm seama ce produse achiziționăm după cantitatea de pământ. Mai exact, doar unii producători spală cartofii înainte să îi scoată la vânzare.

De aici și prețul poate fi unul mai scump. Cartofii care nu sunt atât de curați, înseamnă că au fost crescuți în alte condiții, mult mai natural. Drept rezultat, sunt mai ieftini.

ADVERTISEMENT

„La cartofi ne dăm seama după cantitatea de pământ. Puţini producători îşi permit să îi spele înainte să îi comercializeze. Majoritatea cartofilor sunt crescuți “industrial”, adică într-o zonă dedicată agriculturii şi nu într-o gospodărie.

Eu cred că ar trebui descurajați comercianții recumpărând de la cei care măresc într-un mod nejustificat preţurile încercând să se căpătuiască pe spatele românilor şi aşa împovărați”, a spus Horia Constantinescu, preşedintele ANPC într-un interviu pentru Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT