News

Ce a găsit o româncă într-un hotel de 5 stele din Grecia. Vacanța de vis s-a transformat într-un coșmar: ”Mizerie peste tot”

Pentru o româncă aflată la un hotel de 5 stele din Grecia, vacanța mult visată a devenit un coșmar. Ce a găsit în unitatea ”de lux” unde s-a cazat.
08.07.2023 | 12:24
Ce a gasit o romanca intrun hotel de 5 stele din Grecia Vacanta de vis sa transformat intrun cosmar Mizerie peste tot
Turistă româncă, vacanță de coșmar într-un hotel de 5 stele din Grecia. ”Mizerie peste tot”. Sursa foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O vacanță în Grecia, la un hotel de 5 stele, care trebuia să fie una de vis pentru o româncă, s-a transformat într-un coșmar. Venită aici alături de alte familii din țară, conaționala noastră a descoperit că locația este una de lux doar pe hârtie.

Turistă româncă, vacanță de coșmar într-un hotel de 5 stele din Grecia. ”Mizerie peste tot”

Insula Creta, cea mai mare insulă a Greciei, abundă în plaje extraordinare și locuri pitorești. Locul reprezintă o atracție turistică de top, fiind vizitată de milioane de turiști din întreaga lume. În plus, plajele din Creta sunt spectaculoase, cu ape turcoaz, limpezi și nisip fin.

ADVERTISEMENT

Când vine vorba de unitățile de cazare, se pare că lucrurile nu sunt la fel de ”pitorești” și de perfecte. De acest lucru s-au convins niște români care s-au cazat recent, nu oriunde, ci la un hotel de 5 stele din zonă.

Într-un amplu mesaj postat pe grupul de Facebook ”Vacanțe sub 500 de euro”, o româncă povestește momentele cumplite trăite la un hotel de lux din Anissaras, Creta.

ADVERTISEMENT

De la mâncare și igiena din camere, până la alte lucruri de bază într-un hotel, precum aerul condiționat, toate au fost problematice. ”Suntem două familii cazate la hotel Serita Beach în Anissaras, Creta, un hotel de 5 stele cu all inclusive căruia nu i-aș acorda mai mult de 2. Nu pot 3, pentru că la trei stele am mâncat mult mai bine”, postează femeia.

Apoi, românca explică faptul că mâncarea a fost atât de proastă că s-a ferit să dea copiilor. Totul în condițiile în care, pe Booking, unitatea are o nouă foarte bună. ”Nu vă luați după nota pe care o are pe Booking. 8.1 este mult supraevaluat. Mâncare de calitate proastă, ce-i drept nu aveam așteptări de 5 stele, dar eram convinsă că nu ne va fi frică să le dăm copiilor de 3 respectiv 6 ani să mănânce.

ADVERTISEMENT

Speram să avem la fiecare masă 4-5 feluri de mâncare ok. În schimb este ori crudă, arsă sau foarte sărată, ori ingredientele sunt cel puțin de calitate îndoielnică”, se mai plânge aceasta.

Calvar pentru turiști și în camere: mizerie la tot pasul

Alimentația nu a fost o problemă izolată. Românca mai scrie că ”mizeria este prezentă în camere, la piscină și în toate spațiile comune ale hotelului. Plaja este ca și impracticabilă. Are alge moarte peste tot, dar măcar despre asta știam și ne-am asumat”.

ADVERTISEMENT

În loc să se relaxeze, turiștii români au trecut la muncă. Ghidul le-a recomandat să cumpere alcool și să dezinfecteze locația. ”Prietenii noștri au avut probleme cu aerul condiționat. Deși au făcut numeroase sesizări nu au reușit să le rezolve problema. Până la urmă au fost nevoiți să schimbe camera, aceasta fiind singura soluție.

Astăzi (n.r. pe 26 iunie) ghida de la agenția de unde ne-am cumpărat vacanța ne-a sfătuit să mergem să mâncăm la tavernă și să ne cumpărăm alcool pentru a dezinfecta camera și tot ce ține de baie”, mai spune românca.

Grecia Hotel 5 stele piscină vacanță coșmar 2
Turistă româncă, vacanță de coșmar într-un hotel de 5 stele din Grecia. ”Mizerie peste tot”. Sursa foto: Facebook / colaj Fanatik

În finalul postării sale, aceasta are un mesaj pentru conaționali. ”Concluzia, feriți-vă de Serita Beach și de așa-zise oferte. Acest hotel nu este decât o țeapă”, încheie turista.

ADVERTISEMENT