Life

Ce a mărturisit Tudor Chirilă, la aproape 23 de ani de la moartea tatălui său: “A primit o voce nouă după operație”

Tudor Chirilă a făcut o dezvăluire, la aproape 23 de ani de la moartea tatălui său. Ce a spus cântărețul despre Ioan Chirilă.
14.10.2022 | 18:17
Ce a marturisit Tudor Chirila la aproape 23 de ani de la moartea tatalui sau A primit o voce noua dupa operatie
Ce a spus Tudor Chirilă despre tatăl său, la aproape 23 de ani de când a murit. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

La aproape 23 de ani de la moartea tatălui său, Tudor Chirilă a făcut o dezvăluire. Cântărețul a spus că el reprezintă cea mai importantă voce din viața lui.

Tudor Chirilă, dezvăluire la aproape 23 de ani de la moartea tatălui său

Antrenorii de la Vocea României au vorbit despre cele mai importante voci din viețile lor, iar Tudor Chirilă a vorbit despre cea a tatălui său, Ioan Chirilă, care s-a stins din viață în urmă cu 23 de ani.

ADVERTISEMENT

Solistul trupei Vama a fost foarte influențat de părintele său, vocea lui fiind prima care îi vine în minte.

Tudor Chirilă a mai spus despre tatăl său că vocea sa a devenit mai clară în urma unei operații de polipi pe coarda vocală.

ADVERTISEMENT

“Atunci când mă gândesc la o voce, prima care îmi vine în minte e vocea tatălui meu. Avea pastilele de duminică referitoare la fotbal. (…)

Vocea lui era foarte impunătoare și interesant este că tata a obținut-o în urma unei operații de polipi pe coarda vocală, pentru că înainte era foarte gâjâită.

ADVERTISEMENT

După ce s-a operat, vocea lui a primit claritate. Chiar el spunea că a primit o voce nouă după operație. Vocea aia a devenit una recognoscibilă.

Cred că m-a atins și pe mine, m-a influențat.”, a declarat Tudor Chirilă la Vocea – Jurnal de poveste.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul cronicar sportiv și scriitor a decedat pe 21 noiembrie 1999. Soția sa, Iarina Demian, este cea care l-a descoperit în casă, fără suflare. Jurnalistul era bolnav de ceva timp.

Recent, Tudor Chirilă a vorbit despre probleme sale de sănătate. Artistul nu și-a putut susține concertele din cauza afecțiunii cu care s-a confruntat, un endem pe una dintre corzile vocale. Solistul a fost operat în Hamburg.

Ce au spus ceilalți antrenori despre vocile importante din viețile lor

La rândul ei, Irina Rimes a spus că vocea bunicii este cea mai importantă pentru ea. Artista consideră că de acolo vine “drama” care se regăsește în melodiile sale.

“Bunica mea a avut o soartă tragică, irelevantă pentru acest jurnal, dar relevantă pentru cum i-am moștenit talentul. Ea cânta în strană și eu am crescut în biserică, sub clopote.”, a povestit ea pentru aceeași sursă.

Denis de la The Motans a vorbit despre mama sa, pe care o consideră “cea mai puternică femeie din lume”. Femeia îi cânta și îl îndemna și pe el să i se alăture.

“Privind în urmă, realizez că era o metodă de a mă feri de anumite clipe grele, dificultăți. Vocea mamei era un scut impenetrabil.”, a adăugat cântărețul.

Pentru Pavel Batoș, cea mai importantă vocea este cea a mamei, pe care a simțit-o mai ales după ce femeia a decedat.

“Trăiesc de multe ori regretul că nu i-am spus cât de mult a contat pentru mine.”, a declarat prezentatorul.

Theo Rose a mărturisit că cea mai importantă voce pentru ea este cea a surorii ei, Raluca. Ea este cea care i-a cântat antrenoarei de la Vocea României pentru prima dată.

Smiley a vorbit despre vocea importantă din viața lui, făcând referire la Josephine, fiica lui și a Ginei Pistol.

“Dacă tot vorbesc despre voci importante, am și eu câteva la auzul cărora mă topesc pe loc.

Însă, de ceva timp, cea mai frumoasă voce din viața mea este cea pe care o aud când deschid ochii dimineața. O voce care parcă vine din mine, deși nu este a mea.”, a declarat antrenorul de la Vocea României.

ADVERTISEMENT