Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce a observat Gigi Becali la TV în România – Israel 1-1: “Doi de Marin în teren, dar nu auzeam numele”

Gigi Becali a comentat la FANATIK SUPERLIGA jocul României din remiza cu Israel. Patronul FCSB susţine că Răzvan Marin şi Marius Marin au fost printre cei mai slabi jucători ai "tricolorilor".
10.09.2023 | 12:35
Ce a observat Gigi Becali la TV in Romania  Israel 11 Doi de Marin in teren dar nu auzeam numele
Ce a observat Gigi Becali la TV în România - Israel 1-1: “Erau doi de Marin în teren, dar nu auzeam numele”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

România a remizat, scor 1-1, cu Israel, în preliminariile Euro 2024. Un rezultat foarte bun după un joc dominat, pe alocuri, autoritar de oaspeţi, care au ratat în câteva rânduri golul victoriei, în finalul meciului.

Ce a observat Gigi Becali la TV în România – Israel 1-1: “Cum să fie doi pe teren şi să nu auzi de Marin?”

Gigi Becali i-a criticat la FANATIK SUPERLIGA pe Răzvan Marin şi Marius Marin, spunând că mingea nu a trecut pe la cei doi. Patronul FCSB îl propune la echipa naţională pe Adrian Şut, pe care îl consideră cel mai bun închizător:

ADVERTISEMENT

“Eu părerea o să mi-o spun. De ce n-a jucat Djokovic? Când mă uit la televizor şi aud că numele lui nu este pronunţat deloc, înseamnă că se ascunde de joc. Erau doi de Marin în teren, dar nu auzeam numele Marin. 

Cum să fie doi pe teren şi să nu auzi de Marin? Eu n-am auzit Marin. Dacă n-am auzit, înseamnă că nu au trecut mingea pe la ei. Dacă nu trece mingea pe la tine, stai acasă.

ADVERTISEMENT

“Dacă ţi-e frică, stai acasă”

Înseamnă că ţi-e frică, nu cauţi mingea. Dacă ţi-e frică, stai acasă. Toţi sunt diplomaţi, să nu supere. Eu îl respect pe tatăl lui Marin (n.r. Petre Marin), că a jucat la mine. Şi copilul e bun jucător. 

Dar nu mai este bun dacă mingea nu trece pe la el. Celălalt Marin (n.r. Marius Marin) nu e bun deloc, că nu trece mingea pe la el. El e mijlocaş. Trebuie să iei mingea, că de aia eşti mijlocaş. 

ADVERTISEMENT

“Ai cel mai bun închizător din toate timpurile, care este Şut. Păi dacă nu îl vezi, nu ştii”

Cu ce începeam? Ai cel mai bun închizător din toate timpurile, care este Şut. Păi dacă nu îl vezi, nu ştii. Nu eşti bun antrenor, lasă pe altul. Păi era Piţurcă şi n-o să-l laud pe Piţurcă acum. Că nu sunt în relaţii bune.

Dar el făcea ce făcea, cum făcea, îi îmbârliga şi juca fotbal de la egal la egal la echipa naţională. Cu echipe mari. Aseară a fost fotbal? A fost o singură echipă care a jucat fotbal”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, LIVE doar pe site-ul www.fanatik.ro. Totodată, HORIA IVANOVICI vă așteaptă cu ediții speciale după fiecare eveniment deosebit.

Gigi Becali a criticat doi jucători după România - Israel 1-1

ADVERTISEMENT