Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Șut, aproape de transferul de la FCSB: „Sperăm la iarnă”. Din ce super campionate au fost oferte

Adrian Șut a ratat transferul în această vară, dar mijlocașul este cel mai urmărit fotbalist de la FCSB. Agentul său a dat toate detaliile la Fanatik SuperLiga.
05.09.2023 | 12:35
Adrian Sut aproape de transferul de la FCSB Speram la iarna Din ce super campionate au fost oferte
Adrian Șut, aproape de transferul de la FCSB: „Sperăm la iarnă”. Din ce super campionate au fost oferte. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Șut (24 de ani) este noul favorit al lui Gigi Becali. Patronul FCSB a spus că mijlocașul este cel mai bun „închizător” pe care l-a avut vreodată, peste Rădoi, Bourceanu sau Pintilii, motiv pentru care a ținut cu dinții să nu plece în această vară.

Adrian Șut, aproape să plece de la FCSB în vară. Transferul s-ar putea face la iarnă

Adrian Șut e legitimat din 2019 la FCSB, atunci când a fost luat gratis de la Academica Clinceni. În ultimele două sezoane, mijlocașul central s-a impus ca titular și a devenit om de bază la echipa lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

FCSB era să rămănă fără Șut în această vară, agentul FIFA, Florin Vulturar, vorbind în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA, despre ofertele pe care le-a avut „închizătorul” și motivul pentru care au picat negocierile.

„(n.r. – E vreun transfer de care îți pare rău că nu s-a făcut în vara aceasta?) Da, îmi pare foarte rău pentru Șut. Îmi pare foarte rău pentru acest băiat. Un caracter deosebit, un băiat care a crescut de la an la an, un jucător foarte bun. De el chiar îmi pare rău că n-am reușit să îl transferăm.

ADVERTISEMENT

Și îmi pare rău că în momentul de față n-a ajuns la națională. Mi se pare un jucător care nu are cum să lipsească de la națională, dar selecționerul știe el mai bine. Părerea mea e însă că putea să facă parte măcar din lotul național.

Fiecare își face selecția cum vrea. Important e să aibă rezultate. Că dacă nu o să aibă rezultate, probabil o să regrete selecția făcută. Aș zice mai multe, dar mă abțin.

ADVERTISEMENT

(n.r. – De unde exista interesul cel mai mare pentru Șut?) Turcia, Belgia. Turcia și Belgia. Acolo au fost discuțiile destul de amănunțite. Dar nu s-a finalizat și îmi pare foarte rău.

(n.r. – din cauza sumei cerute de Gigi Becali?) E vorba și de sumă, dar nu am fost foarte departe. N-a fost să fie. Cu siguranță, Șut o să se transfere în perioada de iarnă. Cel mai bine era să se transfere în vara asta. Știți cum e, iarna nu-i ca vara”, a declarat Florin Vulturar, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Și Gigi Becali e dezamăgit că Șut n-a fost selecționat

Șut nu are deocamdată nicio selecție la echipa națională. El a fost omis de Edi Iordănescu pentru dubla cu Israel și Kosovo. La fel ca Florin Vulturar, Gigi Becali nu înțelege nici el de ce n-a fost convocat mijlocașul lui FCSB.

„Eu dacă nu îl am pe Șut nu am încredere într-o echipă, dacă nu e Șut. Eu pe Șut nu-l vând pe toți banii, până se termină campionatul. Fără creier nu poți câștiga. Nu mizez pe echipa națională fără Șut. 

Fără Șut nu se poate. Edi, săracul, e băiat bun, dar nu prea se pricepe la mijlocași. Se pricepe la toate, dar la mijlocași, la închizători nu prea știe. Nu am avut niciun închizător ca Șut niciodată în viața mea.

De când sunt eu în fotbal nu am văzut închizător în România ca Șut. (n.r. Pintilii, Bourceanu) Niciunul dintre ei nu se compară cu Șut. Erau agresivi, erau cutare. Ăsta e tot. Agresivitate, vede jocul, pasează, urcă, face presing avansat. Probabil Edi nu are ochi pentru el”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Adrian Șut, conform transfermarkt.com

Show-ul continuă în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, doar pe site-ul www.fanatik.ro. FANATIK SUPERLIGA vă așteaptă cu cele mai tari informații din fotbalul românesc LIVE, de la ora 10:30 și ÎN PREMIERĂ pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Adrian Sut, APROAPE DE TRANSFERUL de la FCSB | DEZVALUIRILE impresarului

ADVERTISEMENT