Life

Ce a pățit Adela Popescu după ce a ajuns în Republica Dominicană pentru Sunt celebru, scoate-mă de aici: “Nu vă imaginați că…”

Adela Popescu a vorbit despre pățaniile sale după ce a ajuns în Republica Dominicană pentru Sunt celebru, scoate-mă de aici, deoarece s-a confruntat cu multe critici din partea fanilor.
17.08.2022 | 08:30
Ce a patit Adela Popescu dupa ce a ajuns in Republica Dominicana pentru Sunt celebru scoatema de aici Nu va imaginati ca
Cu ce s-a confruntat Adela Popescu de când a ajuns în Republica Dominicană. Foto: Facebook / Sunt celebru, scoate-mă de aici
ADVERTISEMENT

Adela Popescu este una dintre gazdele emisiunii Sunt celebru scoate mă de aici de la Pro TV, alături de Cabral. Iată de ce a primit multe comentarii malițioase!

Cu ce s-a confruntat Adela Popescu de când a ajuns în Republica Dominicană

Vedeta s-a confruntat cu multe critici din cauza faptului că a vrut să fie alături de familia ei pentru a participa la prezentarea acestui show de televiziune.

ADVERTISEMENT

Astfel, într-un interviu, Adela Popescu a vorbit despre comentariile răutăcioase primite de la unii urmăritori care au acuzat-o că din cauza ei s-au cheltuit foarte mulți bani, având în vedere că una dintre cerințele fără de care nu ar fi acceptat să prezinte emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici! a fost ca familia ei să o însoțească.

În aceeași situație este și Cabral Ibacka, care și-a luat familia împreună cu el în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu spunea că este recunoscătoare că dorința ei de a fi alături de cei dragi s-a putut îndeplini, dar în același timp a ținut să menționeze că nu au avut cerințe ieșite din comun.

„Nu le comentăm în niciun fel (n.red. comentariile răutăcioase), pur şi simplu acestea sunt datele problemei. Sunt recunoscătoare că am fost înţeleasă şi s-a putut îndeplini această dorinţă.

ADVERTISEMENT

Nu vă imaginaţi că am cerut pahare de cristal sau mai ştiu eu ce, ne-am dorit să fim împreună. Atât!”, a spus Adela Popescu, conform Adevărul.

Adela Popescu va rămâne doar cu fiul cel mic

Chiar și așa, vedeta recunoscut că în curând va rămâne singură, deoarece Radu Vâlcan și copiii vor trebui să plece înapoi în țară, având în vedere că Alexandru va începe școala de la toamnă.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu va rămâne doar cu fiul ei cel mic în vârstă de un an.

 „Îmi este imposibil să-mi imaginez, deşi voi fi pusă în situaţia asta pentru că, în septembrie, Alexandru va începe şcoala, clasa zero, iar Radu va trebui să se întoarcă în ţară cu cei mari.

Aşa că voi petrece o perioadă destul de lungă fără ei aici şi deja mă gândesc cu groază, dar o să rămână cel mic cu mine”, a mai povestit aceasta.

ADVERTISEMENT