Life

Ce a pățit Amalia Enache într-o benzinărie: „Noi nu ajungeam”. Gestul făcut de un bărbat pentru vedetă

Ce a pățit Amalia Enache înainte de merge la Pro TV. Pățania vedetei de la o benzinărie din Capitală: gestul făcut de un bărbat a uimit-o.
30.01.2023 | 15:27
Ce a patit Amalia Enache intro benzinarie Noi nu ajungeam Gestul facut de un barbat pentru vedeta
Ce a pățit Amalia Enache într-o benzinărie, înainte de a fi în direct la Pro TV Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Ce a pățit Amalia Enache într-o benzinărie. Vedeta de la Pro TV a povestit de gestul făcut de un bărbat pentru aceasta.

Ce a pățit Amalia Enache într-o benzinărie, înainte de a fi în direct la Pro TV

Amalia Enache a avut parte de o întâmplare neobișnuită într-o benzinărie, chiar înainte de a merge în emisiunea La Măruță de la Pro TV, la care a venit însoțită de fiica ei, pe nume Alma.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre faptul că prezentatoarea știrilor a vrut să bage carburant, doar că la casă nu merge plata cu cardul, ci doar cash. După multe încercări ale angajaților de a repara sistemul POS, coada din spatele vedetei deja se făcuse foarte mare.

„Înainte să vorbim despre orice altceva, eu trebuie să îi mulțumesc domnului Dănuț. Eu, înainte să vin la emisiune, m-am gândit să bag benzină. Am băgat benzină, era traficul…nu vrei să știi cum e afară, ești de mult timp în emisiune.

ADVERTISEMENT

În întârziere, am băgat benzină, când să plătesc, cu cardul, ca în zilele noastre, nu a mers.

A restartat doamna o dată, de două ori, a venit șeful, a restartat calculatorul, nu mergea și nu mergea și noi nu ajungeam la tine la emisiune”, a spus Amalia Enache.

ADVERTISEMENT

Amalia Enache, salvată de un domn de la coadă

Un domn grăbit a decis să o ajute pe Amalia Enache cu suma de bani care îi lipsea, anume șapte lei.

Pe această cale, Amalia Enache a ținut să îi mulțumească bărbatului care i-a dat șapte lei pentru a achita suma de plată de la benzinărie.

ADVERTISEMENT

„Aveam bani cash, dar îmi mai lipseau 7 lei. Și cineva de la coadă, se făcuse o coadă în spate, și eu am zis: «Îmi pare rău, trebuie să plec», nu am zis la Măruță, cu Popeasca.

Și domnul Dănuț de la coadă mi-a dat 7 lei ca să pot achita. Pur și simplu! Mulțumiri pentru cei 7 lei!”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT
Tags: