Life

Ce a pățit Anca Pandrea înainte de ziua în care Iurie Darie ar fi împlinit 94 de ani: “Am știut că este el”

Anca Pandrea i-a adus un omagiu lui Iurie Darie. Ce i s-a întâmplat în ziua în care regretatul ei soț ar fi împlinit 94 de ani.
14.03.2023 | 22:56
Ce a patit Anca Pandrea inainte de ziua in care Iurie Darie ar fi implinit 94 de ani Am stiut ca este el
Anca Pandrea a vorbit despre ce a pățit în ziua în care Iurie Darie ar fi împlinit 94 de ani. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Pandrea (77 de ani) i-a adus un omagiu regretatului ei soț, Iurie Darie, care ar fi împlinit 94 de ani. Văduva acestuia a dezvăluit ce a pățit în această zi atât de importantă pentru ea.

Anca Pandrea, omagiu pentru Iurie Darie, care ar fi împlinit 94 de ani. Ce a pățit văduva regretatului actor

Pe 14 martie, Iurie Darie și-ar fi sărbătorit ziua de naștere. Regretatul actor s-a stins din viață în urmă cu mai bine de un deceniu, iar văduva sa, Anca Pandrea, merge regulat la cimitir pentru a-i aduce un omagiu.

ADVERTISEMENT

Anca Pandrea a fost surprinsă la cimitir, unde a sărbătorit ziua de naștere a lui Iurie Darie. Nu a organizat ceva la fel de fastuos ca în ceilalți ani, din moment ce are multe cheltuieli la facturi, ci doar șampanie.

De asemenea, actrița spune că încă îi mai simte prezența celui care i-a fost partener de viață. Anca Pandrea a mărturisit că se va retrage în camera în care sunt amintirile cu regretatul ei soț, care îi trimite semnale de dincolo.

ADVERTISEMENT

“Am vrut să-i fiu alături, să fiu cu el în această zi minunată. Nu mai fac așa cum am sărbătorit anii trecuți, cu tort. Am doar șampanie, sunt multe cheltuieli, am de plată la lumină și gaz.

Anul acesta, pe seară mă voi retrage în camera specială în care sunt amintirile mele cu Iura, voi sta cu el la povești și îi aștept semnele de dincolo.

ADVERTISEMENT

Pentru că și aseară am auzit niște zgomote ciudate în cameră și am știut că este el. Și altădată a mai venit. Așa s-a întâmplat și acum”, a declarat Anca Pandrea pentru click.ro.

În ultimii ani, Anca Pandrea s-a confruntat cu diverse probleme de sănătate și a ajuns de mai multe ori la spital. În prezent, văduva lui Iurie Darie se simte mai bine.

ADVERTISEMENT

Anca Pandrea și Iurie Darie au avut ultimul proiect împreună în 2004, atunci când au apărut în telenovela Numai iubirea, de la Acasă TV. În 2009, regretatul actor a apărut în filmul Carol I – Un destin pentru România.

Anca Pandrea, factură uriașă la gaze

Într-o perioadă în care toată lumea se confruntă cu facturi uriașe la gaze și electricitate, nici actorii nu fac excepție. Anca Pandrea a avut un șoc la finalul anului trecut, atunci când a văzut cât de mult are de achitat.

În decembrie, factura la gaze a actriței a fost de 740 de lei, iar factura pentru ianuarie este mult mai mare. Este vorba despre o sumă mai mare de 900 de lei, dar că ar fi, de fapt, o regularizare.

“Ce regularizare este aceasta și de ce a venit atâta factura la … chiar nu știu! Nici nu vreau să mă gândesc cât va veni pentru luna februarie!”, a declarat aceasta recent, pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: