Life

Ce a pățit Andreea Marin după ce fiica sa, Violeta, a primit bursă de studii în America. Vedeta a reacționat imediat: „Greșit!”

Andreea Marin a povestit cu mândrie despre bursa primită de Violeta pentru studii în SUA, dar nu a primit reacțiile dorite.
04.08.2023 | 07:20
Ce a patit Andreea Marin dupa ce fiica sa Violeta a primit bursa de studii in America Vedeta a reactionat imediat Gresit
Violeta, fiica Andreei Marin, a primit o bursă de studii în America. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a fost acuzată a că a intervenit în consolidarea viitorului Violetei, după ce tânăra a primit o bursă de studii în America. Imediat, vedeta a sărit în apărarea ei, dar și a fiicei sale, despre care spune că muncește din greu.

Andreea Marin, acuzații din partea urmăritorilor, după ce fiica ei a primit bursă în America

Andreea Marin se mândrește cu fiica sa, care a crescut și a devenit o domnișoară în toată regula. Nu doar că este de o frumusețe răpitoare, dar Violeta este axată și pe învățătură, muncind pentru viitorul său.

ADVERTISEMENT

Pentru ca ea să studieze la o școală privată, mama sa plătește bani grei, dar eforturile nu îi rămân nerăsplătite. Violeta își dorește să studieze dreptul. Nu oriunde, ci chiar în America, acolo unde de curând a primit o bursă de studii.

Adolescenta a fost aleasă dintre sute de candidați să-i cunoască și să învețe meserie de traineri cunoscuți la nivel internațional. Andreea Marin, care se împacă cu greu cu ideea că fata ei va pleca de acasă, a însoțit-o în tot acest timp.

ADVERTISEMENT

Ulterior, vedeta a povestit în mediul online cum a fost pentru ea această experiență. A mărturisit că, prin prisma Violetei, a avut ocazia să cunoască o alte parte a Americii și a lăudat meritele copilei. Pentru prima dată în viață, datorită Violetei, am ajuns într-un colț de lume neașteptat, în care nu m-aș fi gândit să merg prea curând, cu siguranță.

Nu știam mai nimic despre San Diego. Deși ani la rând fusesem în California, la nici două ore distanță, la Los Angeles, pe vremea când eram corespondent al știrilor naționale la premiile Oscar”, a spus Andreea Marin.

ADVERTISEMENT

„Acum știu că fiica mea a crescut”

Andreea Marin a dezvăluit că Violeta a făcut totul de una singură, spre surprinderea ei, de la înscriere, eseuri, interviuri de calificare și deplasarea prin campusul din Statele Unite ale Americii. „Acum știu că fiica mea a crescut și, prin forțe proprii, luându-și deciziile în mâinile sale, a depășit interviurile succesive de calificare, eseul, cerințele online ale binecunoscutei Fundații Tony Robbins.

Și a devenit singura adolescentă ce avea să plece din România anul acesta spre America, pentru a petrece o săptămână intensă de învățare, inspirațională la Global Youth Leadership Summit din San Diego. Experiență care a marcat-o pozitiv, alături de tineri din zeci de țări din întreaga lume și traineri binecunoscuți la nivel mondial.

ADVERTISEMENT

Ne e teamă că nu se vor descurca fără noi. Dar pentru copiii acestui secol nu mai există granițe, când unitatea de măsura care contează e capacitatea minții lor. O astfel de bursă e șansa care schimbă viziunea unui tânăr la început de drum. Îi dă aripi către viitor. Aproape că n-ar fi avut nevoie de însoțitori până în campusul universității unde am lăsat-o să se descurce singură. Dar cu siguranță eu am avut nevoie să-i fiu în preajmă. Nu m-am desprins ușor”, a povestit Andreea Marin pe Instagram. 

Ce acuzație a primit Andreea Marin

În secțiunea de comentarii, mulți s-au grăbit să o felicite pe Violeta, dar au fost și persoane care nu au fost deloc încântate de reușitele adolescentei. Mai mult, au considerat că Andreea Marin a intervenit ca ea să ajungă acolo.

„Succes pe mai departe! Dar de ce tot timpul ajung copiii vedetelor pe o scară mai înaltă? Oare ceilalți copii nu și-ar fi dorit un succes așa de mare? Doar Violeta are potențial? Ca întotdeauna, cine are bani și pile, copiii studiază și experimentează mai altfel decât ceilalți. Succes vedetelor!”, este mesajul primit de vedetă.

Imediat, Andreea Marin a intervenit în apărarea sa și a fiicei sale, afirmând încă o dată că Violeta s-a descurcat singură. „Greșit. Niciodată nu am acționat că o vedetă, ci am avut mereu bun simț. Și nu îmi cresc altfel nici copilul. Iar tot ce trăim e obținut pe meritul nostru, cu multă muncă în spate”. 

ADVERTISEMENT