Life

Andreea Marin a spus totul despre plecarea fiicei sale, Violeta, de acasă: „Nu e ușor”

Andreea Marin se gândește deja la momentul în care fiica ei, Violeta, își va lua zborul de acasă. Ce a spus vedeta de televiziune?
23.04.2023 | 12:39
Andreea Marin a spus totul despre plecarea fiicei sale Violeta de acasa Nu e usor
Andreea Marin a vorbit despre fiica ei, Violeta. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Marin e conștientă că va veni ziua în care fata ei, Violeta, își va lua zborul și o va lua pe propriul ei drum. Nu mai e mult până când tânăra pe care vedeta o are împreună cu Ștefan Bănică va da examenul de Bacalaureat, iar apoi va continua să studieze ceea ce îi place, la facultate!

Andreea Marin se gândește cu emoție la momentul în care Violeta, fiica ei, va pleca de acasă

Andreea Marin a spus că fiica ei se pregătește temeinic pentru perioada universității. A vorbit, printre altele, și despre impactul rețelelor de socializare asupra ei, având în vedere că încă este minoră. Zâna Surprizelor a spus că a fost o vreme când Violeta nu înțelegea partea dăunătoare cu care vine social-media.

ADVERTISEMENT

„N-am obosit să îi explic și de o mie de ori. Vrea să urmeze Dreptul. Mă pregătesc emoțional pentru plecarea ei. Nu e ușor.

Cred că orice părinte își poate închipui că, în general, despărțirea de copil din orice motiv ar fi nu e ușoară, dar te gândești la viitorul lui. Vrea să plece în Statele Unite. O să mă vedeți mai rar. Cred că o să mă vedeți tot timpul în excursie”, a declarat Andreea Marin pentru emisiunea Teo Show de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

„Noi suntem mai emotivi, ca părinți”

Întrebată de reporterul Kanal D dacă Violeta este pregătită pentru a face acest pas, Andreea Marin a spus că e extrem de entuziasmată, ba chiar mai pregătită decât ar fi, având în vedere că va veni o vreme când va sta departe de fată.

Andreea susține că tinerii din ziua de azi nu mai au acele frici pe care le avea generația ei, că sunt mult mai ambițioși și mult mai curajoși când e vorba să-și ia viața în propriile mâini.

ADVERTISEMENT

„În general, tinerii din ziua de azi sunt foarte puternici. Noi suntem mai emotivi, ca părinți. Nouă ne e mai greu, dar ei deschid larg aripile și abia așteaptă.

Mai are doi ani, urmează Bacalaureatul și apoi facultatea”, a mai declarat Andreea Marin.