Life

Ce a pățit bărbatul care s-a însurat cu 9 femei în același timp: ”Cel mai rău lucru sunt cheltuielile”

Ce i s-a întâmplat bărbatului care s-a însurat cu 9 femei în același timp. Problemele pe care le întâmpină, pe lângă cheltuieli.
05.08.2023 | 14:57
Ce a patit barbatul care sa insurat cu 9 femei in acelasi timp Cel mai rau lucru sunt cheltuielile
Bărbatul, părăsit de una dintre soții. Din ce cauză. Sursa foto: The Sun
ADVERTISEMENT

Arthur O Urso a uimit o lume întreagă prin povestea sa de viață, în urmă cu doi ani. Bărbatul, originar din Brazilia, și care este de profesie fotomodel și, mai mult, face și OnlyFans, s-a căsătorit cu 9 femei. Asta în condițiile în care poligamia este ilegală în țara lui.

Probleme pentru bărbatul care s-a căsătorit cu 9 femei. Cum îl pun acestea în dificultate

Multă lume s-a întrebat de ce Arthur O Urso a decis să meargă în fața altarului cu 9 femei. El a explicat motivul. Nu-i surâde deloc ideea de a avea o singură parteneră de viață, iar ca un ”protest împotriva monogamiei” și a dorinței de a sărbători ”iubirea liberă”, și-a unit destinele cu 9 soții.

ADVERTISEMENT

La începutul mariajului, totul a fost bine și frumos pentru Arthur O Urso, dar mai târziu recunoaște că s-au ivit dificultăți. Nu doar că trebuie să scoată din buzunar foarte mulți bani, pentru a îndeplini nevoile fiecărei soții, dar nu mai dispune de timpul și dispoziția necesară în plan intim.

Arthur O Urso spune că îi este greu să treacă prin dormitorul fiecărei partenere de viață, iar la un moment dat, pentru a nu mai exista probleme, a decis împreună cu ele să existe o ”rotație sexuală”. Însă și așa au apărut disensiuni.

ADVERTISEMENT

”Cel mai bun lucru este libertatea sexuală și compania pe care o avem împreună. Weekend-urile noastre sunt foarte distractive. Cel mai rău lucru sunt cheltuielile foarte mari, dar ne putem descurca.

Dar respectarea unui orar sexual ne-a cauzat și multe probleme. Uneori simțeam că trebuie să fac s*x din cauza programului, și nu din plăcere. În alte ocazii am făcut s*x cu una în timp ce mă gândeam la alta”, a detaliat brazilianul pentru Daily Star.

ADVERTISEMENT

Bărbatul, părăsit de una dintre soții. Care a fost motivul

Sătul de probleme, fotomodelul s-a răzgândit. Nu a mai respectat niciun orar și a lăsat totul la voia întâmplării. Ce a urmat după? Soțiile lui au început să nu se mai înțeleagă și să fie egoiste. Tot din cauza egoismului, una dintre soții a ales să-l părăsească pe Arthur. Femeia nu mai suporta să-l vadă lângă restul rivalelor sale.

Cum a reacționat Arthur după ce a fost părăsit? S-a declarat surprins de faptul că partenera sa de viață visa la o căsnicie monogamă, având în vedere că el i-a precizat că-i displace o asemenea căsătorie. Din punctul lui de vedere și a celorlalte 8 soții, femeia a procedat incorect.

ADVERTISEMENT

”Ea a vrut să mă aibă doar pentru ea. Am fost foarte trist de despărțire și mai surprins de scuza ei. A spus că îi lipsește o relație monogamă. Celelalte soții ale mele cred că atitudinea ei este greșită și că a acceptat căsătoria pentru aventură și nu pentru sentimente reale”, a mai spus brazilianul.

Brazilianul vrea să ajungă la zece soții și câte un copil de la fiecare

Fotomodelul are deja și un copil cu una dintre soții. Pe viitor își dorește ca fiecare dintre ele să-i aducă pe lume câte un copil, în așa fel încât familia să fie tot mai mare. Pe lângă acestea, Arthur O Urso vrea să-și mărească și numărul de soții, la zece.

”Am o singură fiică, dar vreau să am un copil cu fiecare dintre soțiile mele. Dragostea pe care o simt pentru fiecare dintre ei este aceeași. Cred că ar fi nedrept să am copii doar cu una sau două dintre ele”, a mai spus Arthur O Urso.

ADVERTISEMENT
Tags: