Life

Povestea bărbatului care s-a căsătorit de 53 de ori. Cât a durat cel mai scurt mariaj

Povestea bărbatului care s-a căsătorit de 53 de ori pe parcursul vieții. De ce nu și-a găsit aleasa și cât a durat cel mai scurt mariaj?
11.10.2022 | 16:16
Povestea barbatului care sa casatorit de 53 de ori Cat a durat cel mai scurt mariaj
Un bărbat s-a căsătorit de 53 de ori. Sursa foto: indiatimes.com
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Arabia Saudită, în vârstă de 65 de ani, s-a căsătorit de 53 de ori în 43 de ani. Acesta era în căutarea “stabilității” emoționale și de cuplu, dar se pare că nu a reușit să o găsească.

Povestea bărbatului care s-a căsătorit de 53 de ori pe parcursul vieții

Abu Abdullah s-a căsătorit pentru prima dată după împlinirea vârstei de 20 de ani. Prima soție a bărbatului era cu șase ani mai în vârstă decât el. Cei doi s-au înțeles de minune la început.

ADVERTISEMENT

Aceștia au făcut doi copii, însă apoi au început să apară problemele în relația lor. La 23 de ani, Abu a decis să facă primul pas către poligamie, așa că a anunțat-o pe partenera lui de viață că intenționează să ia încă o soție.

Pe parcurs au început să apară probleme între cele două soții, după care bărbatul s-a căsătorit cu a treia femeie, apoi cu a patra.

ADVERTISEMENT

Văzând că lucrurile nu se schimbă, Abu a decis să divorțeze de primele două soții. Conflictele au apărut apoi între a treia și a patra soție, după care bărbatul a divorțat și de ele.

Până acum, Abu Abdullah s-a căsătorit cu 53 de femei, după cum a declarat pentru cotidianul arab Sabq. Cea mai scurtă căsătorie a sa a durat “doar o noapte”, notează incredibilia.ro.

ADVERTISEMENT

Abu a mai spus că a vrut doar să găsească o femeie care să-l facă fericit, însă căsătoriile nu au avut deloc succes.

Cele mai multe dintre fostele sale soții au fost tot din Arabia Saudită. Abu a fost căsătorit și cu o femeie de peste hotare, însă mariajul lor a durat doar câteva luni.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a ținut să precizeze că niciunul dintre mariajele sale nu a fost o glumă și că a făcut nunți tradiționale cu toate femeile.

Acesta nu a dezvăluit dacă a reușit să găsească “aleasa inimii”. În prezent, Abu Abdullah este căsătorit cu o singură femeie și nu mai are de gând să se însoare vreodată.

Povestea lui Abu Abdullah a devenit virală în Arabia Saudită. Mulți îl laudă pentru stilul său de viață “aventuros”. Pe de altă parte, alții îl critică pentru faptul că a avut atât de multe soții, numindu-l “poligamul secolului”.

ADVERTISEMENT