Life

El este bărbatul care s-a căsătorit cu șase femei. De ce a luat această decizie: “Nu există mister”

El este bărbatul care s-a căsătorit cu șase femei în același timp. Motivul surprinzător pentru care a luat o astfel de decizie.
22.07.2023 | 07:00
El este barbatul care sa casatorit cu sase femei De ce a luat aceasta decizie Nu exista mister
Un bărbat s-a căsătorit cu șase femei. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bărbatul care s-a căsătorit cu șase femei a vorbit despre cum este o astfel de relație. Acesta discută deschis despre viața lui și spune că nu ar trebui să existe secrete.

Cine este bărbatul care s-a căsătorit cu șase femei

Arthur O Urso este cunoscut în mediul online drept Free Love Influencer. Peste 200.000 de utilizatori îl urmăresc pe rețelele sociale și este popular deoarece vorbește deschis despre viața sa alături de șase femei.

ADVERTISEMENT

Deși poligamia este un subiect destul de controversat, Arthur nu ține cont de criticile celor din jur. Bărbatul susține că oamenii s-au mai schimbat în ultimii ani și sunt mai curioși în legătură cu astfel de subiecte.

Dovada în acest sens este faptul că Arthur primește diverse întrebări atât de la bărbați, cât și de la femei în legătură cu o asemenea relație. Bărbatul spune că niciun partener nu-i poate impune cuiva să-și trăiască viața într-un fel anume.

ADVERTISEMENT

“Întotdeauna vin și-mi pun întrebări. Și femei și bărbați. (…) Este important să rămâi calm, să explici atent și cu respect motivele pentru care ți-ai dori o astfel de relație”, a explicat bărbatul.

Acesta a mai spus ca este foarte important modul în care se discută despre poligamie. În plus, Arthur a mai precizat că oamenii au prejudecăți și că de aceea sunt critici în privința acestui subiect.

ADVERTISEMENT

“Nu există mister. Oamenii trebuie să vorbească despre orice cu oricine, indiferent că vorbim despre parteneri de viață sau străini”, a mai explicat bărbatul, care este trăiește în Brazilia, notează peroz.ro.

Arthur O Urso a devenit cunoscut anul trecut. Bărbatul s-a căsătorit cu nouă femei în același timp și a ajuns, astfel, pe prima pagina a ziarelor. Brazilianul a vrut să celebrele dragostea liberă și, totodată, să protesteze împotriva monogamiei. La scurt timp însă, a divorțat de trei din cele nouă femei.

ADVERTISEMENT

Bărbatul ar vrea să aibă un copil

În urmă cu câteva luni, Arthur a declarat că își dorește să devină tată. Deocamdată, bărbatul nu poate decide cine va fi femeia care îi va dărui primul lui copil pentru că nu vrea ca celelalte partenere să fie deranjate.

“Nu vreau să-mi supăr nicio soție, motiv pentru care cred că vom alege o mamă surogat”, este varianta la care s-a gândit brazilianul pentru ca toată lumea să fie fericită.

ADVERTISEMENT