Life

Ce a pățit Bianca Drăgușanu în trafic? Diva e revoltată: ”De ce dați amenzi?”

Probleme mari pentru Bianca Drăgușanu. Diva a ajuns la capătul nervilor după ce i s-a întâmplat mai multe zile la rând, în trafic.
26.10.2022 | 18:10
Ce a patit Bianca Dragusanu in trafic Diva e revoltata De ce dati amenzi
Bianca Drăgușanu, revoltată de problema parcărilor din București. Sursă foto: Instagram / captură Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu are probleme mari. Diva sa trezit cu nenumărate amenzi pentru locul de parcare și nu înțelege cum s-a ajuns într-o astfel de situație. Iar problemele pentru ea nu se opresc aici și continuă în fiecare zi.

Bianca Drăgușanu, revoltată de problema parcărilor din București

Cunoaștem prea bine problema locurilor de parcare din București. Se pare însă că pe unii îi afectează mai mult decât ar crede oricine.

ADVERTISEMENT

Acesta este și cazul celebrei Bianca Drăgușanu. Vedeta nu mai găsește loc de parcare la atelierul său, iar zilnic ajunge să dea șapte ture în jurul clădirii pentru a-și putea parca bolidul de lux.

Artista este sătulă să plătească amenzi zilnic și nu înțelege ce se întâmplă cu banii încasați, având în vedere situația din București, extrem de gravă.

ADVERTISEMENT

”De ce dați amenzi, ce faceți cu banii de la amenzi? Faceți locuri de parcare dacă tot plătesc amenzi pentru parcare”, a povestit blondina, pe contul personal de Instagram, vizibil revoltată.

Mai mult de atât, aceasta și-a întrebat urmăritorii dacă măcar ei au idee unde merg toți banii plătiți pentru amenzile de parcare din Sectorul 1 al Capitalei.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu, amendată de nenumărate ori pentru parcare

Bianca Drăgușanu este sigură că în situația ei ai sunt și alți bucureșteni și nu înțelege cum este posibil așa ceva. De asemenea, vedeta nu înțelege nici măcar unde ar trebui să mai parcheze pentru a evita o nouă amendă.

”Unde sunt locurile de parcare sau unde se duc banii aceștia că vreau să știu? De cinci ani plătesc amenzi că parchez strâmbă mașina, lângă trecerea de pietoni, dar niciodată pe trecerea de pietoni, lângă, că nu am unde să parchez.

ADVERTISEMENT

Unde să parchez mașina dacă nu am unde, pe Lună?”, a mai adăugat aceasta.

Și nu doar Bianca Drăgușanu se confruntă cu o astfel de situație. Problema parcărilor din București a luat amploarea în ultimul an de zile, iar marea majoritate a bucureștenilor sunt revoltați de ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT