Life

Gabriela Cristea, promisiune surprinzătoare pentru Hatice și Mihai de la Mireasa: “Dacă apar cele două liniuțe…”

Ce le-a promis Gabriela Cristea lui Hatice și Mihai de la Mireasa. Cei doi îndrăgostiți au planuri mari după emisiunea de la Antena 1.
25.04.2023 | 14:58
Gabriela Cristea promisiune surprinzatoare pentru Hatice si Mihai de la Mireasa Daca apar cele doua liniute
Ce le-a promis Gabriela Cristea lui Hatice și Mihai de la Mireasa. Sursa foto: Capturi Antena Stars/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea le-a făcut o promisiune lui Hatice și Mihai de la Mireasa. Cei doi se iubesc foarte mult și au de gând să se căsătorească, indiferent dacă vor ajunge sau nu în finală.

Gabriela Cristea, promisiune pentru Hatice și Mihai de la Mireasa

Hatice a vrut să știe dacă Mihai ar vrea să facă o cununie imediată cu ea, în cazul în care nu vor ajunge până în marea finală a emisiunii. Concurentul i-a făcut tinerei și o declarație de dragoste și a asigurat-o că vrea să rămână împreună cu ea cât mai mult timp.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Mihai chiar a făcut și planuri cu Hatice, pentru atunci când vor locui împreună. Acesta s-a gândit deja să-și facă o cameră numai pentru haine, din moment ce are foarte multe.

“Dacă am ieși afară împreună, se elimină un cuplu și plecăm noi, mai e chestia aia să facem actele, să ne căsătorim?”, l-a întrebat Hatice pe Mihai.

ADVERTISEMENT

“Da, logic, în săptămâna aia. Tu cu mine mori. Nu-ți mai face filme. (…) Mergem, stăm la mine. O cameră cred că o facem numai de haine, nu știu de ce am impresia. Am multe haine și mi-aș mai cumpăra”, a fost răspunsul pe care concurentul i l-a dat iubitei sale.

De asemenea, Hatice l-a întrebat pe partenerul ei dacă îl sperie gândul că ar putea deveni tată, iar acesta s-a declarat încântat. Un copil l-ar ajuta să se maturizeze și ar fi foarte fericit dacă iubita lui ar deveni mamă.

ADVERTISEMENT

“Nu. Mi-ar plăcea. E o provocare și pentru mine. Lucrul ăsta o să mă maturizeze. Să știu că ești însărcinată, păi cred că aș înnebuni. Zi de zi aș plânge de fericire. Eu sunt super sentimental”, a mai spus Mihai, potrivit a1.ro.

Gabriela Cristea a fost foarte încântată să vadă cât de îndrăgostiți sunt cei doi tineri, așa că le-a făcut o promisiune. În cazul în care Hatice va rămâne însărcinată în timpul emisiunii, prezentatoarea va fi nașă de botez. 

ADVERTISEMENT

“Dacă apar cele două liniuțe în emisiunea asta vă botez eu copilul, să știți. Am zis-o!”, a spus vedeta la Mireasa – Capriciile iubirii, difuzată la Antena Stars.

Mihai, fericit alături de Hatice

Relația cu Hatice este prima care îi aduce cu adevărat fericire lui Mihai, după cum a explicat acesta în cadrul emisiunii matrimoniale. Concurentul nu a mai simțit cu nicio parteneră ce simte în acest moment.

“Nu m-am simțit niciodată atât de iubit sau de respectat. În ultimele relații nu am fost atât de respectat ca bărbat. Mi s-au impus lucruri pe care eu nu le voiam. Am stat să nu stau singur, dar mă mințeam singur”, a mai spus el.

ADVERTISEMENT
Tags: