Life

Ce a pățit Daniela Iliescu în Turcia, unde a mers fără Culiță Sterp: „Eu nu am mai întâlnit așa ceva”

Ce a pățit Daniela Iliescu singură în Turcia. A mers fără Culiță Sterp și a avut parte de ghinion. Ce i s-a întâmplat acesteia.
20.12.2022 | 15:54
Ce a patit Daniela Iliescu in Turcia unde a mers fara Culita Sterp Eu nu am mai intalnit asa ceva
Ce a pățit Daniela Iliescu în Turcia, unde a mers fără Culiță Sterp. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Daniela Iliescu a trecut prin clipe neplăcute după ce a plecat singură în Turcia. Aceasta a mers fără Culiță Sterp, dar a pățit ceva neplăcut.

Ce a pățit Daniela Iliescu în Turcia. A mers fără Culiță și a avut ghinion

Daniela Iliescu a mers singură în Istanbul, pentru afaceri. Aceasta și-a deschis propria linie de haine pentru copii și a mers la un eveniment legat de business.

ADVERTISEMENT

Aceasta a mers fără Culiță Sterp, dar nu a avut parte de o ședere fără probleme. La hotel, Danielei Iliescu i s-a cerut să plătească cash un depozit pentru a folosi minibarul.

Dar vedeta nu avea bani cash la ea, așa că a discutat cu personalul să poată plăti cu cardul, dar acceptau numai un anumit tip de card.

ADVERTISEMENT

După ce au aflat că nu au bani pentru a plăti depozitul de minibar, angajații au mers în camera de hotel unde trebuia să stea Daniela Iliescu alături de prietena ei și au închis minibarul cu un lacăt.

Logodnica lui Culiță Sterp a mărturisit că nu a mai pățit niciodată așa ceva și s-a declarat stupefiată.

ADVERTISEMENT

„Eu nu am mai întâlnit așa ceva. Aseară, ne cereau un depozit la recepție și nu am avut cash. Ne-au zis că preferă cash și nu acceptau decât un tip de carduri și le-am zis că nu aveam.

Asta era pentru mini bar. Le-am zis că nu avem și după ce am făcut check-in-ul, au venit în cameră și ne-au închis mini barul cu lacăt”, a povestit Daniela Iliescu, pe contul ei de Youtube.

ADVERTISEMENT

Cum s-a rezolvat problema din Turcia a Danielei Iliescu

După ce seara, la check-in Daniela Iliescu și prietena ei au avut probleme, a doua zi problema s-a rezolvat.

După ce s-au plâns de tratamentul angajaților, managerul a aflat și a venit să deblocheze minibarul și chiar să le facă un upgrade la cameră în schimbul neplăcerilor create.

„A venit managerul în dimineața asta, că a auzit că ne-am plâns de chestia asta și s-a oferit să ne deblocheze mini barul și să ne ajute, ne-a făcut și upgrade la cameră”, a povestit Daniela Iliescu, pe contul ei de Youtube.

ADVERTISEMENT