Life

Ce a pățit Delia în timpul unui concert: ”Mi s-a făcut pielea de găină”

Delia a avut un concert noaptea trecută. Artista spune că a avut parte de o experiență neașteptată, care a uimit-o chiar și pe ea.
15.06.2023 | 10:51
Ce a patit Delia in timpul unui concert Mi sa facut pielea de gaina
Ce a pățit Delia în timpul unui concert. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Aceasta susține numeroase concerte și de altfel este și o persoană extrem de activă. Are grijă să facă mișcare în fiecare zi și are un stil de viață cât se poate de intens.

Ce a pățit Delia în timpul unui concert

În ultimele zile, Delia a fost plecată la munte, alături de soțul ei, Răzvan Munteanu, dar și de soacra și mama ei. Artista s-a distrat de minune și a postat numeroase imagini și filmulețe pe contul ei de socializare.

ADVERTISEMENT

Vacanța avea însă să se termine rapid. Noaptea trecută, Delia a avut un concert în România, drept urmare, a revenit în țară cu doar câteva ore înainte de marele eveniment. Și se pare că acest lucru i-a purtat noroc.

Într-un video postat pe contul personal de Instagram, artista le-a dezvăluit fanilor săi că a fost șocată de ce a putut face pe scenă. Aceasta a ajuns să aibă pielea de găină din cauza prestației sale, cu mult peste așteptările pe care le avea 

ADVERTISEMENT

Delia povestește că niciodată nu a cântat atât de bine și că totul a sunat diferit. Artista nu știe cum s-a întâmplat asta, însă consideră că de vină ar fi altitudinile ridicate unde a fost în ultimele zile.

”Sunt foarte talentată”

De asemenea, aceasta a mai dezvăluit că erau moment în care se asculta singură și nu-i venea să creadă. Mai apoi, ea și-a continuat video-ul spunând că este într-adevăr extrem de talentată și mândră de prestația ei.

ADVERTISEMENT

”M-am dus, am cântat. La concertul de ieri vocea mea a sunat… vai.. în sensul de uau. Mă gândesc dacă are legătură cu faptul că am fost la altitudine. Care e explicația? Nu că nu ar suna în general, dar ieri a avut țeavă, volum, emisia perfectă.

A fost bine de tot și cred eu că este de la altitudine. S-a găsit secretul. Mă ascultam în timp ce cântam și mi se făcea pielea de găină. Sincer eram…băi fată, mamă cum ai luat-o aici. Cred că mă gândeam trei de ”da”, patru de ”da” la fiecare fază.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte talentată. Am o abordare… nu știu, altfel. Sunt altfel în multe chestii”, a spus Delia într-un Instastory recent. Menționăm că artista este extrem de activă în mediul online, iar constant își ține fanii la curent cu ceea ce face în viața de zi cu zi. 

ADVERTISEMENT