Life

Ce a păţit gigantul Google în România. Este a treia oară când se întâmplă aşa ceva

Ce a păţit gigantul Google în România. Din păcate pentru ei, este deja a treia oară când se întâmplă așa ceva. Iată despre ce este vorba, de fapt.
12.06.2023 | 13:19
Ce a patit gigantul Google in Romania Este a treia oara cand se intampla asa ceva
Ce a pățit Google în România. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Ce a pățit Google în România. Nu este prima oară când se întâmplă așa ceva la noi în țară, ci chiar a treia!

Ce a pățit Google în România

Mai precis, este vorba despre trei mașini ale Google Street View care au fost avariate în urma unor accidente petrecute pe șoselele din România.

ADVERTISEMENT

Un autoturism al Google Street View a fost „victima” unui accident rutier într-un sat din Buzău. Este cea de a treia mașină care a fost avariată de la începutul noii sesiune de cartografiere din țara noastră.

Aceasta a început pe 7 martie 2023 și iată că în doar câteva luni trei mașini deja au fost avariate. În cazul ultimului accident, vina este a șoferului celuilalt, adică a românului.

ADVERTISEMENT

Poliția a spus că în acest accident rutier românul care conducea o Dacia Logan nu a acordat prioritate pentru șoferul care conducea mașina Google Street View. Mașinile au fost avariate dar șoferii nu au pățit nimic și nici nimeni din jurul lor, scrie Biz Brașov.

Dar mașina care trebuia să filmeze străzile a fost aruncată în șanț și a suferit destul de multe avarii, așa că nu mai putea fi folosită. Celelalte accidente rutiere din România au avut loc în Constanța și în Mehedinți.

ADVERTISEMENT

Ce accidente au mai avut mașinile Google în România

Prima dintre mașinile Google Street View care a fost avariată la noi în țară a avut loc în orașul Ovidiu, din județul Constanța, pe 23 martie 2023.

De această dată, cel care ar fi fost vinovat a fost șoferul de pe mașina Google, care nu ar fi acordat prioritate și a intrat într-un alt autoturism.

ADVERTISEMENT

Un alt autoturism al Google Street View a intrat în coliziune directă cu locomotiva unui tren, pe data de 10 mai. Acest accident a avut loc la o trecere la nivel cu calea ferată din Butoiești, Mehedinți.

Bărbatul nu s-a asigurat înainte de a trece calea ferată. Acesta a fost aruncat mai mult de 30 m după impact. Mașina a ajuns pe un câmp din apropiere, iar șoferul de la Google Street View a fost salvat de localnici. Mașina s-a făcut praf, dar din fericire șoferul a supraviețuit.

ADVERTISEMENT
Tags: