Life

Ce a pățit o femeie care a împărțit contul de Netflix cu o prietenă: ”Trebuia doar să întrebe”

Ce i s-a întâmplat unei fete care a folosit același cont Netflix cu o amică. Decizia acesteia a supărat-o extrem de tare.
15.03.2023 | 20:33
Ce a patit o femeie care a impartit contul de Netflix cu o prietena Trebuia doar sa intrebe
Ce i s-a întâmplat unei fete care a folosit același cont Netflix cu o amică. Decizia acesteia a supărat-o extrem de tare. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Ce a pățit o femeie care a împărțit contul de Netflix cu o prietenă foarte apropiată. Aceasta și-a povestit pățania, subliniind că respectiva trebuia doar să întrebe, nu să se folosească de platforma de streaming după bunul plac.

Ce i s-a întâmplat unei fete care a folosit același cont Netflix cu o amică. Decizia acesteia a supărat-o extrem de tare

O fată, cunoscută în online ca Candid Crescent, i-a avertizat pe cei care o urmăresc legat de contul de Netflix care poate fi folosit de mai multe persoane, deși politica companiei nu este de acord cu acest lucru. Aceasta i-a dat parola uneia dintre amicele sale.

ADVERTISEMENT

Decizia care a supărat-o extrem de tare nu a fost faptul că respectiva a economisit bani și timp, ci că la rândul său a dat mai departe parola. Prietena sa i-a oferit toate detaliile partenerului de viață pentru a viziona filme.

„Astăzi m-a sunat și mi-a spus că i-a dat contul meu Netflix partenerului ei ca să poată viziona filme împreună. M-a întrebat dacă sunt supărată pentru că a dat-o parola și, deși era limpede, i-am răspuns.

ADVERTISEMENT

Întrebarea ei venea puțin prea târziu având în vedere că a făcut-o deja. Nu am vrut să par o idioată, așa că am închis telefonul să mă liniștesc”, a povestit aceasta pe Reddit, conform The Sun.

În cele din urmă Candid Crescent a decis să se deconecteze de pe toate dispozitivele pe care era abonată la Netflix. Și-a schimbat parola astfel încât prietena sa să nu mai intre pentru a se folosi de serviciile oferite de platforma de streaming.

ADVERTISEMENT

„Nu am vrut să fiu egoistă, cel mai bine ar fi fost dacă amândoi cereau parola contului pentru a-l putea folosi”, a mai adăugat aceasta în mediul virtual unde a primit numeroase mesaje de la oameni.

Abonatul Netflix, sprijinit de internauți

Abonatul Netflix a fost sprijinit de internauți legat de rezultatul final, oamenii fiind de părere că totul trebuia să se rezume la o singură întrebare. „Tot ce trebuia să facă era să ceară, dar a decis să nu ceară permisiunea”, a scris o persoană.

ADVERTISEMENT

„Este destul de nasol să faci un gest amabil și să presupui că asta înseamnă că poți să-l tratezi exact ca și cum ar fi al tău și apoi să dai parola oricui vrei tu”, este comentariul venit de la altcineva.

ADVERTISEMENT
Tags: