Life

Ce a pățit o femeie din Austria care a angajat o româncă să îi facă curățenie în casă. A trăit un adevărat șoc atunci când a văzut totul

Ce a pățit o femeie din Austria. A angajat o româncă pentru a-i face curat în casă dar a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută.
31.07.2023 | 14:36
Ce a patit o femeie din Austria care a angajat o romanca sa ii faca curatenie in casa A trait un adevarat soc atunci cand a vazut totul
Ce a pățit o femeie din Austria care a angajat o româncă să îi facă curățenie în casă. Foto cu caracter ilustrativ / Pixabay
ADVERTISEMENT

Ce a pățit o femeie din Austria după ce a angajat o româncă să îi facă curățenie în casă. Aceasta a avut parte de un șoc.

Ce a pățit o femeie din Austria cu o româncă angajată

Femeia vârstnică a angajat o româncă pentru a-i face curat în casă. La scurt timp, ea a observat că au început să-i dispară obiecte de valoare din casă.

ADVERTISEMENT

Femeia din Austria, de 61 de ani, locuia cu fiica ei de 27, scrfie heute.at. Și tinerei au început să-i dispară din lucruri, așa că ea și mama ei au decis să alerteze poliția.

Femeia care a fost constant jefuită de româncă a decis să-i cheme pe oamenii legii acasă chiar într-una din zilele când conaționala era la muncă.

ADVERTISEMENT

Românca de 31 de ani a fost percheziționată de oamenii legii și au descoperit că avea asupra ei mai multe bunuri ce aparțineau tinerei de 27 de ani.

Românca angajată să facă curat furase mai multe bijuterii și alte obiecte de valoare. Ea a fost ulterior reținută de oamenii legii și dusă la interogări.

ADVERTISEMENT

Dar suspecta a refuzat să depună mărturie în acest caz. Totuși, probele erau împotriva ei, așa că a femeia a fost și arestată pentru fapta sa.

Nu este un caz similar. Alți români angajați cu bună credință au furat de la patroni

Acest caz nu este unul izolat. O altă româncă, de această dată din Spania, a furat 8.000 de euro de la oamenii care au angajat-o.

ADVERTISEMENT

Trei zile i-au trebuit acesteia pentru a descoperi unde sunt banii. Astfel, după doar 72 de la angajare, ea a și dat „lovitura” și le-a furat oamenilor din casă 8.000 de euro.

După ce au chemat poliția în ajutor, românca a fost arestată în Alzira, localitate din Valencia. Aceasta avea asupra ei bani, circa 2.300 de euro, dar și multe bijuterii extrem de scumpe. Ele costau în jurul sumei de 6.000 de euro.

ADVERTISEMENT
Tags: