Life

Ce a păţit o româncă aflată în concediu în Grecia. „Am fost înțepată în șase locuri diferite”

E incredibil ce a putut să păţească o româncă în Grecia. Femeia aflată în concediu, a ajuns de urgenţă la medic şi a cerut ajutor.
05.08.2023 | 14:53
Ce a patit o romanca aflata in concediu in Grecia Am fost intepata in sase locuri diferite
Ce a păţit o româncă în Grecia, după ce a fost înţepată de o meduză / sursa foto: pixabay / fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

O româncă aflată în concediu în Grecia s-a confruntat cu o situaţie de-a dreptul bizară. Femeia s-a văzut nevoită să ceară imediat ajutor. Totul s-a întâmplat după o simplă baie în Marea Mediterană.

Ce a păţit o româncă aflată în concediu în Grecia. Femeia, nevoită să ceară ajutor după o baie în mare

O turistă româncă aflată în concediu în Grecia a ajuns de la bal, la spital. Mai exact de pe plajă direct în cabinetul medicului. Şi asta după o simplă baie în Marea Mediterană. E incredibil ce a putut să păţească.

ADVERTISEMENT

Femeia a fost înţepată de o meduză nu o dată, ci de şase ori. S-a speriat şi a cerut imediat ajutor de specialitate. Însă nici recomandarea medicului nu a liniştit-o, aşa că a apelat şi la sfaturile internauţilor.

„Mă confrunt cu o problemă. Acum o săptămâna am fost înțepată de o meduză în șase locuri diferite. Am fost în Grecia la spital și mi-a dat un unguent. L-am aplicat două zile. E normal ca și acum să mă mănânce acele ‘răni’?”, a scris românca, pe grupul de Facebook „Vacanțe în Grecia”.

ADVERTISEMENT

Ce a păţit o româncă în concediu, după ce a fost înţepată de o meduză: “Este o mâncărime groaznică, aproape insuportabilă”

Femeia a continuat să-şi povestească păţania, speriată fiind de senzaţia de mâncărime persistentă, cu care s-a ales în urma înţepăturilor. “Este o mâncărime groaznică, aproape insuportabilă . Și sunt și în continuare umflată în locurile respective”, a adaugăt românca pe Facebook.

Iar cei care au trecut prin experienţe similar nu au ezitat să-i sară româncei în ajutor cu sfaturi. „Este o toxină nouă pentru organism, încă nu există anticorpi, se formează încet. Pe mine m-a pișcat o meduză mică cu multe pete maronii și mi-am dat imediat cu un spray despre care știam că nu conține antihistaminice și este spray pentru arsuri. Nu mi-a venit să cred că a mers, și încă foarte bine. M-a mâncat câteva zile, a persistat semnul și atât”, a fost răspunsul unei alte turiste.

ADVERTISEMENT

Internauţii i-au sărit româncei în ajutor cu ponturi şi sfaturi bizare

Internauţii i-au împărtăşit româncei inclusiv remedii ceva mai neobişnuite. Remedii pe care însă le-au testat în trecut şi au avut rezultate benefice. „Încercați să va dați cu roșie. În Tunisia am folosit roșie la recomandarea localnicilor și a avut efect. Sau frecaţi locul cu nisip” a scris un bărbat. „Am avut și noi această problemă și am folosit crema cu gălbenele”, a scris altcineva.

Ba mai mult, au liniştit-o şi în privinţa senzaţiei de mâncărime, asigurând-o că este absolut normală. “Tot cam la o săptămână și un pic a apărut mâncărimea. Dar, în funcție de toxicitatea speciei, mâncărimile pot să dura și o lună”, a mărturisit o altă turistă care a fost şi ea, la rândul ei, înţepată de meduză.

ADVERTISEMENT
Tags: