Life

Ce a pățit o româncă după ce a închiriat o barcă pe un lac din Italia prin Airbnb: “O experiență pe cinste”

Întâmplarea trăită de o româncă după ce a închiriat o barcă pe un lac din Italia prin Airbnb. Experiența a fost una de neuitat.
26.06.2023 | 15:00
Ce a patit o romanca dupa ce a inchiriat o barca pe un lac din Italia prin Airbnb O experienta pe cinste
Ce a pățit o româncă după ce a închiriat o barcă pe un lac din Italia prin Airbnb. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

O româncă a avut parte de o experiență inedită după ce a închiriat o barcă pe un lac din Italia, folosind Airbnb. Turista a mers alături de prietena ei și au avut parte de ceva cu totul neașteptat.

Ce a găsit o româncă după ce a închiriat o barcă pe un lac din Italia prin Airbnb. Nu s-a așteptat la asta

Turista și prietena ei au închiriat, prin intermediul platformei Airbnb, o barcă pe lacul Garda din Italia. Până să ajungă la destinație, fetele au avut de depășit mai multe obstacole.

ADVERTISEMENT

Cele două au ajuns pe malul lacului, însă acolo și-au dat seama că, pentru a ajunge la barca închiriată, trebuie să vâslească. Astfel, de la malul lacului și până la locul unde s-au cazat, au mers cu o barcă mai mică. Au vâslit tot drumul până la destinație.

Turistele au vâslit singure pe apă și, în cele din urmă, au ajuns la destinație. Mai mult, au depus un efort și pentru a găsi cheia bărcii, care a fost o adevărată provocare. S-a dovedit că aceasta era, de fapt, agățată de ponton.

ADVERTISEMENT

În final, după ce s-au amuzat cu mai multe încercări, cele două au obținut cheia și au deschis ușa către cazarea lor inedită. Locul nu avea deloc recenzii pe Airbnb, așa că turistele nu au știut cum va fi. Din fericire, au fost mulțumite de ceea ce au găsit.

Întâmplarea a fost filmată și relatată în mediul online, acolo unde a devenit virală. După ce fetele au postat videoclipul, mai mulți internauți au postat comentarii și au avut o reacție cu privire la ceea ce au pățit.

ADVERTISEMENT

“Această experiență seamănă cu începutul unui film de groază”, a scris un internaut în secțiunea de comentarii. Utilizatoarea care a postat clipul a răspuns, tot printr-un comentariu.

“Cazarea de pe Airbnb nu avea niciun review când am rezervat-o. Nu știu ce ne-a determinat când am ales-o, dar s-a dovedit a fi o experiență pe cinste”, a povestit una dintre fete într-un clip video postat pe Tik Tok, potrivit stiridiaspora.ro.

ADVERTISEMENT

Se întâmplă, de multe ori, ca turiștii care închiriază proprietăți prin Airbnb să întâmpine diverse probleme. Din fericire, cele două turiste s-au distrat în aventura lor, iar totul a meritat.

ADVERTISEMENT