Life

O femeie a închiriat un apartament prin Airbnb, dar a avut parte de surpriza vieții sale. Ce a descoperit în baie

O tânără a luat în folosință o locuință prin Airbnb pentru ziua de naștere, dar a rămas complet șocată. Ce a găsit în baie.
04.05.2023 | 12:05
O femeie a inchiriat un apartament prin Airbnb dar a avut parte de surpriza vietii sale Ce a descoperit in baie
O tânără a luat în folosință o locuință prin Airbnb pentru ziua de naștere, dar a rămas complet șocată. Ce a găsit în baie. Sursa foto: Facebook / Airbnb
ADVERTISEMENT

O femeie a închiriat un apartament prin Airbnb, dar a avut parte de surpriza vieții sale. Ce a descoperit în baie la numai câteva zile după ce și-a sărbătorit aniversarea alături de o gașcă de prieteni. A apelat la poliție.

O tânără a luat în folosință o locuință prin Airbnb pentru ziua de naștere, dar a rămas complet șocată. Ce a găsit în baie

O tânără din Canada, pe numele său Kennedy, a luat în folosință o locuință prin Airbnb pentru ziua de naștere, dar a rămas complet șocată. Aceasta nu a dezvăluit în ce zonă a ajuns pentru petrecerea de ziua sa de naștere.

ADVERTISEMENT

După ce a stat 2 zile în locuință a realizat că este urmărită și a început să controleze prin toate colțurile și locurile din casă. A simțit că ar putea exista camere de supraveghere și nu s-a înșelat absolut deloc. A găsit una chiar în baie.

Camera de filmat era instalată într-o priză care nu funcționa. Speriată, femeia din Canada a sunat imediat la poliție pentru a declara cele întâmplate, fiind foarte jenată. O anchetă a fost deschisă în acest caz.

ADVERTISEMENT

„S-a uitat la fiecare cap de duș, în toate ramele de tablouri, în mânerele ușilor, peste tot în casă, în căutarea unei camere și chiar a găsit una în baie. Puteți vedea în partea de sus aici nu este nimic, arată total normal.

Și apoi, dacă ne uităm la priza din partea de jos, uitați-vă la acea cameră mică! Ne-am speriat și am sunat la poliție. Am fost personal jenată din cauza lucrurilor pe care le făceam în acea baie cu o seară înainte.

ADVERTISEMENT

Am ieșit din casă, iar polițiștii au percheziționat locul au scos camera și au trimis-o la analiză”, a povestit femeia într-o filmare de pe TikTok, unde a arătat și priza cu pricina, scrie cancan.ro.

Camera ascunsă în baie
Camera ascunsă în baie și găsită de femeia din Canada. Sursa foto: TikTok

O femeie și fiica sa, supravegheate de un bătrân

Cazul nu este singurul. În trecut, o femeie și fiica sa în vârstă de numai 4 ani au fost supravegheate constant de bătrânul de la care au închiriat casa. Bărbatul în vârstă de 64 de ani a fost arestat după ce victimele au găsit camerele ascunse.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă proprietarul casei a fost arestat pentru înregistrarea ilegală a unor persoane și deținerea de material indecent cu un minor. În timpul anchetei, poliția a descoperit mai multe astfel de dispozitive, una fiind ascunsă într-un detector de fum.

ADVERTISEMENT
Tags: