Life

Ce a pățit o tânără chiar înainte să se îmbarce în avion: ”Mi s-a spus să mă duc acasă și să…”

O tânără a avut parte de o întâmplare bizară chiar înainte să se îmbarce în avion. Ce s-a întâmplat? I-a fost refuzat accesul.
29.08.2023 | 16:47
Ce a patit o tanara chiar inainte sa se imbarce in avion Mi sa spus sa ma duc acasa si sa
Ce a pățit o tânără chiar înainte să se îmbarce în avion. Sursă foto: Pinterest, Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O tânără de 21 de ani a avut parte de o experiență ciudată înainte să se îmbarce în avion. A povestit totul pe internet, iar o dezbatere intensă a început. Nu puțini sunt cei care au criticat-o pentru ce a făcut. Alte persoane în schimb i-au ținut partea.

Ce a pățit o tânără chiar înainte să se îmbarce în avion

Kine-Chan, un model brazilian în vârstă de 21 de ani, urma să călătorească. A mers la aeroportul Navegantes, din Brazilia, pentru a prinde un zbor, însă ce avea să se întâmple a întrecut orice așteptare. 

ADVERTISEMENT

Această tânără le-a povestit totul urmăritorilor ei și a fost revoltată. Se pare că se grăbea să prindă zborul și i-a fost teamă ca nu cumva să nu ajungă la timp la evenimentul unde era așteptată, arată Brightside.

Drept urmare, aceasta a decis să se schimbe înainte de a urca în avion. Tânăra s-a îmbrăcat însă destul de sumar. Astfel, a ajuns doar în bikini, sutien și o jachetă, iar îmbarcarea în avion i-a fost refuzată.

ADVERTISEMENT

Această tânără a mai povestit că i s-a spus să meargă acasă și să se schimbe. Totodată, cei din aeroport i-ar mai subliniat faptul că o astfel de ținută nu este deloc una ”potrivită” pentru un zbor.

„O situație foarte enervantă s-a întâmplat în acest weekend. Am încercat să mă îmbarc la aeroportul Navegantes îmbrăcată ca și Rebecca’s Cosplay pentru un eveniment. Știam deja că s-ar putea să întârzii, așa că m-am îmbrăcat astfel încât să nu pierd timpul și să pot merge direct în camera mea.

ADVERTISEMENT

Dar mi s-a spus să mă duc acasă și să mă schimb pentru că cea pe care o purtam nu era “potrivită””, a dezvăluit tânăra, revoltată fiind de întreaga întâmplare din weekend. Iar părerile, evident, au început să curgă.

Cum a apărut tânăra la aeroport. Sursă foto: brightside.me / colaj Fanatik
Cum a apărut tânăra la aeroport. Sursă foto: brightside.me / colaj Fanatik

Reacții pe bandă rulantă după postarea tinerei

Au fost persoane care i-au ținut partea tinerei, în timp ce altele au fost deranjate. Astfel, anumiți internauți au spus că ținuta aleasă de tânără nu a fost una decentă pentru un astfel de zbor.

ADVERTISEMENT

Alții, deși o apreciază, au confirmat la rândul lor că ținuta a fost ”prea mult”. Au fost însă și persoane care i-au ținut partea modelului. Unii cred că această tânără, la fel ca și alți pasageri trebuie să aibă libertatea de a alege cum să se îmbrace.

“Este cu adevărat dezamăgitor să aflu că aeroportul ți-a interzis accesul, un artist talentat, din cauza unui costum la fel de incredibil ca cel al Rebeccăi. Libertatea de exprimare și creativitatea ar trebui să fie întotdeauna încurajate și respectate”, a scris altcineva.

ADVERTISEMENT