News

Ce a pățit olteanul care conduce o maşină inscripţionată „Carabinieri”. Decizie de ultimă oră a Poliției

Ce a pățit olteanul care conduce o maşină inscripţionată „Carabinieri” pe drumurile din România
03.07.2021 | 18:42
Ce a pățit olteanul care conduce o maşină inscripţionată „Carabinieri”. Decizie de ultimă oră a Poliției
Mașina inscripționată era înmatriculată în Germania. Sursa foto - infotrafic Slatina
ADVERTISEMENT

Vorbim despre un bărbat în vârstă de 48 de ani și care este domiciliat în oraşul Drăgăneşti-Olt. Acesta s-a ales între timp cu dosar penal.

Oamenii legii l-au depistat în trafic, la volanul unei maşini inscripţionate „CARABINIERI” şi „112”. Mai mult decât atât, imagini cu autoturismul lui au fost postate și pe diverse rețele de socializare.

ADVERTISEMENT

Ce a pățit olteanul care conducea o maşină inscripţionată „Carabinieri”

„Polițiștii din cadrul Poliției orașului Drăgănesti-Olt au depistat în trafic un bărbat, de 48 de ani, din localitate,(…)

(…) în  timp ce conducea un autoturism având aplicate autocolante cu inscripția “Carabinieri” si “112” pe părțile laterale, capotă motor și capotă portbagaj.

ADVERTISEMENT

Având în vedere că inscripțiile identificate pe autoturism prezintă elemente similare cu inscripțiile unei autorități publice din Italia,(…)

(…)polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uzurparea de calități oficiale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse măsurile legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Vă readucem aminte că în această săptămână au apărut pe Facebook mai multe fotografii cu maşina inscripţionată „CARABINIERI” şi „112”, parcată pe o stradă din Drăgăneşti-Olt.

ADVERTISEMENT

Despre mașină s-a aflat că este înmatriculată în Germania și a fost văzută în repetate rânduri parcată în fața unei curți.

De remarcat că nu este primul caz de acest fel din România. La începutul anului, un tânăr de 22 de ani, îmbrăcat în uniformă de polițist, cu tot cu inscripții și grade a oprit șoferii în apropierea Vămii Nădlac.

A făcut lucrul acesta preț de două luni de zile. Bărbatul se prezenta drept angajat al MAE și îi legitima pe toți cei pe care îi soma să oprească.

ADVERTISEMENT

Culmea, în mașina lui au fost găsite chiar și un girofar, un stroboscop, diverse documente și legitimații.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri