Life

Theo Rose, ”fata rea” din Clanul, și-a găsit bodyguarzi de pe stradă! Exclusiv

Theo Rose a dezvăluit, pentru FANATIK, o situație prin care a trecut, pe care alte femei de vârsta ei ar considera-o periculoasă.
22.08.2023 | 12:34
Theo Rose fata rea din Clanul sia gasit bodyguarzi de pe strada Exclusiv
Theo Rose, cântăreață și actriță. Foto: Instagram/ Canva. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Theo Rose e primită cu brațele deschise oriunde se duce! În ciuda celebrității de care se bucură, artista nu are aere. Iubita lui Anghel Damian stă de vorbă cu oamenii, chiar și atunci când nu e însoțită.

Theo Rose, mult prea apropiată de oameni? Ce i-au spus niște băieți într-o benzinărie

Jurata de la Vocea României a dezvăluit, pentru FANATIK, prin ce fel de situație a trecut la un moment dat, una care pe alte fete le-ar fi panicat. Theo Rose poate fi catalogată ca drept mult prea deschisă! Spunem asta pentru că nu refuză o vorbă nimănui, fără a ști ce hram poartă persoanele care se află în fața ei.

ADVERTISEMENT

Cântăreața care a atins succes după succes cu melodiile sale a rămas la fel ca atunci când visa să ajungă unde e acum. Vedeta de la PRO TV nu se ferește de oameni, deși a povestit la un moment dat că s-a confruntat cu anxietatea socială. Felul ei de a fi a devenit cea mai importantă armă chiar și în fața haterilor ori a unor persoane care ar putea părea dubioase în anumite conjuncturi.

Theo Rose a spus că nu a simțit niciodată că faima i s-a urcat la cap. Tot ce face este din pură plăcere. Susține  că a cânta și a fi la TV este un job ca oricare altul. E drept, un job care îi aduce satisfacții uriașe.

ADVERTISEMENT

În ciuda celebrității, vedeta PRO TV a rămas cu picioarele pe pământ

„Cred că nu mi s-a urcat la cap (n. red.: celebritatea) pentru că e vorba de scopul cu care am pornit la drum. Eu mi-am dorit de mică să fac muzică, televiziune, să fiu actriță. Fac acum tot ce mi-am dorit. Faptul că am muncit ca să ajung aici m-a ținut foarte trează.

Scopul nu a fost să fiu celebră, să îmi strige numele pe stradă. Cred că scopul a fost să fac ce îmi place și să mă simt fericită. E locul meu de muncă. Eu sunt în continuare normală. Nu mi se pare că fac ceva deosebit față de alți oameni. N-am de ce să mi-o iau în cap”, a declarat Theo Rose, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Întrebată ce îi spune lumea când o oprește pe stradă sau se află într-o încăpere publică, Theo a spus că i se zice des că este o fată simplă, normală. Artista vorbește cu toată lumea, de la egal la egal. Colega de scaun a lui Horia Brenciu de la Vocea României a dat și un exemplu de situație care putea fi una destul de periculoasă mai ales pentru o femeie.

Cu șarmul și caterinca ei, Theo i-a cucerit pe niște băieți aflați într-o mașină, în benzinărie. Ba chiar, putea să și-i facă bodyguarzi. Glumind, Theo Rose ne-a zis că prin felul absolut firesc în care se poartă a reușit să își asigure spatele pe unde pleacă.

ADVERTISEMENT

Theo Rose era să-și ”angajeze” bodyguarzi din benzinărie: „Hai bine, dacă se ia cineva de tine, ne zici!”

„E extraordinar ce mi se întâmplă mie. Poate în niște situații în care alte fete s-ar simți amenințate de anumite abordări eu sunt foarte confortabilă. De exemplu, eram într-o benzinărie. Alimentam și în dreptul mașinii mele a oprit o mașină cu băieți.

Poate altă fată s-ar fi speriat. Nu a fost deloc așa, nu era nimic de speriat. Am deschis geamul și i-am întrebat: `Ce faceți, mă?`. Au zis și ei: `Ce faci Theo, un’ te duci?`. `Merg la concert la Focșani`. `Hai bine, dacă se ia cineva de tine, ne zici!`.

Cred că eu, de fapt, fiind așa cum sunt eu mi-am creat o relație foarte apropiată cu publicul. Mi-am asigurat spatele. Mă simt în siguranță pe unde merg. E foarte probabil să nu fie doar așa, că or fi și oameni care nu mă plac, dar sunt în confort peste tot.

Am fost mereu așa deschisă, oamenii mă văd normal. Mă văd ca pe un om simplu și asta îmi spun oamenii cel mai des, că sunt o fată normală”, a povestit Theo Rose, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT